ΕΝΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

                   ====== Ε. Α. Β. Ε. ======

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

ΑΡ. 4271 (επαγγ. 1259)/88 ΠΡΩΤ/ΚΕΙΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣΗ EΝΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙ΄ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Κ. ΜΕΛΑ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:

ΝΕΟ Ο Χ Ι στους Αμερικανοσκοπιανούς!

 

Τώρα που έπεσαν οι μάσκες και όλοι οι Έλληνες πληροφορήθηκαν την Αλήθεια για τα ύψιστα εθνικά μας θέματα θα πρέπει όλοι μαζί, όπως στην πρόσφατη κατάκτηση του Πανευρωπαϊκού Κυπέλλου, να εξαναγκάσουμε τους διατεταγμένους υποκριτές εξωτερικού και εσωτερικού να τρέχουν πίσω από τους Έλληνες και όχι οι Έλληνες πίσω από τους υποκριτές και θεατρίνους! Οι Έλληνες Πατριώτες και ιδιαίτερα οι Μακεδόνες ούτε διατάσσονται και ούτε καθοδηγούνται από διαταγμένους!
Ήδη πέτυχαν να συνενώσουν και να εξεγείρουν και πάλι τους αποκοιμηθέντες Έλληνες για το εθνικό μας θέμα και αυτό είναι το μεγαλύτερο καλό, που θα μπορούσε να συμβεί στους Έλληνες! Ήρεμα και πολιτισμένα, έξυπνα και αποτελεσματικά, χωρίς καπελώματα και πατριδο-δημοκοπισμούς, οι Έλληνες απανταχού της γης οφείλουν να αντιδράσουν και να χτυπήσουν εκεί ακριβώς που πονούν οι υποκριτές και οι διατεταγμένοι υπηρέτες τους. Είναι απλό και έχει άμεσο αποτέλεσμα. Όσοι νιώθουν Πατριώτες και όσοι είναι Ελληνομακεδόνες! Η προβολή αντίστασης και αντίδρασης είναι Συνταγματική υποχρέωση των Ελλήνων!
Ούτε ένα δολάριο στους υποκριτές!

- Αρνηθείτε αμέσως, σήμερα, τώρα, κάθε αγορά υπηρεσίας και προϊόντος των Αμερικανοσκοπιανών. Ας τα πουλήσουν στους «Μακεδόνες» τους στα Σκόπια! Μη δίδετε άλλο σχοινί, να το σφίγγουν στο λαιμό μας!
- Γυρίστε πίσω και ακυρώστε σήμερα, τώρα, κάθε ασφαλιστήριο, κάθε συμβόλαιο, κάθε παρεχόμενη δια χρημάτων σας υπηρεσία και αντικαταστήστε τα με φθηνότερα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά, για πολλαπλό και πρακτικό όφελος.

Δεν άλλαξε τίποτε και ούτε θα αλλάξει!

Τώρα που έπεσαν οι μάσκες, ήρθε η κατάλληλη στιγμή να πληροφορηθούν όλοι οι Έλληνες την αποκρυβόμενη Αλήθεια για το μεγαλύτερο εθνικό θέμα, που είναι ο πανταχόθεν διωκόμενος Ελληνομακεδονισμός και όχι μόνον το όνομα Μακεδονία. Θα χαρούν οι Έλληνες και θα ντραπούν οι υποκριτές:
Η Ιστορική Αλήθεια είναι ότι ο πρώτος που έθεσε θέμα δήθεν «Μακεδονικού Κράτους» είναι ο Χίτλερ, που τύπωσε, βεβιασμένα την 8/9/1944, σε βουλγαρικά χαρτονομίσματα με κόκκινο χρώμα την ένδειξη «Μακεδονία», με βουλγαρικά και όχι σέρβικα ούτε γερμανικά γράμματα, για να εκδικηθεί τους μέχρι τότε Συμμάχους του Βούλγαρους, που άλλαξαν στρατόπεδο και προσχώρησαν στους Νικητές του Χίτλερ Συμμάχους, όπου και η Ελλάδα του Έπους του 1940 και στράφηκαν κατά των μέχρι τότε Συμμάχων τους Γερμανών, ενώ παρίσταναν ότι απελευθερώνουν τη Μακεδονία από τους Γερμανούς. Τότε (8/9/44), τα χιτλερικά στρατεύματα έδιωξαν τους Βούλγαρους και ανακήρυξαν δικό τους Ναζιστικό «Κράτος», με το όνομα «Μακεδονία» μέχρι τις 13/11/44, που αποσύρθηκαν!
Αμέσως μετά (Δεκέμβριος 1944) την πολεμική αυτή «εφεύρεση» την πήρε ο Τίτο της Γιουγκοσλαβίας για δικούς του εσωτερικούς λόγους και ίδρυσε τη δήθεν «Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Μακεδονίας», για να συγχωνεύσει ένα μωσαϊκό εθνοτήτων στη Γιουγκοσλαβία, υπό τα βαθύτατα και συνήθη μεσάνυχτα της ελληνικής πολιτικής, που αποκοίμισε τους Έλληνες με τα παραπλανητικά εκείνα «δήθεν Μακεδονικό» και «ανύπαρκτο Μακεδονικό», που η Ελλάδα όμως το βρήκε υπαρκτό μπροστά της, πάντα ανέτοιμη και πάντα ανίκανη και αποκοιμισμένη κατά το 1992 και κατά τη δήθεν Συμφωνία Ελλάδος-Σκοπίων στο Dayton των ΗΠΑ, την 13/9/95, όταν άρθηκε το Ελληνικό εμπάργκο κατά των Σκοπίων και πήγε το όνομα «Μακεδονία» στη διατεταγμένη λήθη των αδιάφορων ξένων και παραπλανημένων Ελλήνων! Τα χιτλερικά και κομμουνιστικά αυτά τερτύπια τα συνέχισαν οι σημερινοί Δυτικοί «Σύμμαχοι», που επέστρεψαν στη Βαλκανική, όπως και κατά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και αλωνίζουν αδιάντροπα και ανεμπόδιστα!

Το έτος 1995 ήδη είχαν εκτυπωθεί Τηλεφωνικοί Κατάλογοι στην Ατλάντα των Η.Π.Α. και έδρα της Coca-Cola, που πυρετωδώς ετοίμαζε τους Ολυμπιακούς του 1996, στους οποίους είχε απεικονισθεί η νέα «κατανομή» των Βαλκανικών χωρών ως εξής: Τα Σκόπια ονομάζονταν και παρουσιάζονταν επίσημα ως κράτος «Μακεδονία» (άρα τίποτα το νέο δεν προσέθεσε προχθές ο Πλανητάρχης), η Σερβία παρουσιάζονταν ως χωριστό κράτος και το Μαυροβούνιο, άλλο χωριστό κράτος και όταν ακόμη τότε επίσημα στο δύστυχο και ανύπαρκτο Ο.Η.Ε., τα Σκόπια είχαν αναγνωρισθεί με την προσωρινή ονομασία "F.Y.R.O.M." και η Σερβία-Μαυροβούνιο είχαν ενιαία και επίσημη ονομασία ως «Γιουγκοσλαβία». Το δύστυχο Κόσσοβο και όνειρο της δήθεν «Μεγάλης Αλβανίας» δεν ανήκε πουθενά και σε κανένα κράτος της Ευρώπης. Έγινε υπερατλαντική αποικία! Ακόμη και με την τελική διάλυση της κάποτε Γιουγκοσλαβίας του Τίτο, ιδρύθηκε νέο κράτος με την ονομασία «Σερβία-Μαυροβούνιο», χαλαρής ομοσπονδίας αλλά όχι χωριστά κράτη, όπως είχαν διαδώσει και εμφάνιζαν οι «κατανομείς» της Αμερικής! Η πάντα ρευστή και ένοχη Βουλγαρία μετατράπηκε από δορυφόρος της Ρωσίας σε δορυφόρο της Αμερικής, ενώ η Τουρκία και το Ισραήλ παρέμειναν οι «αγροφύλακες» της Ανατολής. Έτσι κλείνει το «τόξο» καθόδου των Κεντροανατολικών κρατών στο Αιγαίο, που διεκδικούσαν οι Τούρκοι.
Η Ελλάδα, στους ίδιους Καταλόγους, εμφανίζονταν ως «κράτος» από τη. Λάρισα και κάτω μέχρι το Ηράκλειο(!), χωρίς τη Μακεδονία, Θράκη και τα Νησιά!
Αυτά τα τερατουργήματα και διεθνή ψεύδη, την παραπλάνηση και εξαπάτηση αφελών λαών της γης, κανένας απολύτως διατεταγμένος και αμειβόμενος δεν τα «είδε», ούτε καμία διπλωματικο-πολιτική Υπηρεσία των Ελλήνων τα κατήγγειλε, υπό ενημέρωση των πολιτών. Παρέμειναν, ως συνήθως, στην έξωθεν εισαγόμενη αποκοίμιση.
Τα είδα εγώ, ένας μέσος Μακεδόνας Ιδιώτης στην Ατλάντα, όπου σπούδαζε η κόρη μου, λίγους μήνες πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και με ιστορικά στοιχεία από την Αγία Γραφή, που τρέμουν κυριολεκτικά οι υποκριτές, για την περιοδεία του Αποστόλου Παύλου στη Μακεδονία και στη Θεσσαλονίκη, τα κατήγγειλα εγγράφως στους εκδότες των Τηλεφωνικών Καταλόγων της Εταιρίας "Southern Bell", με κοινοποίηση προς τους εκεί Δημάρχους και Ξενοδόχους ότι, αν δεν αποκαταστήσουν τα ψεύδη, δε θα επισκεφθώ ποτέ τη χώρα αυτή, υπό ενημέρωση κάθε γνωστού μου Ευρωπαίου Επιχειρηματία και επισκέπτη! Και τότε, ενώπιον των τότε Ολυμπιακών τους, επιτεύχθηκε αυτό που δεν μπόρεσε να επιτύχει καμία πολιτική και διπλωματία του Δημοσίου Κορβανά μας!
Η εκδοτική εταιρία των Τηλεφωνικών Καταλόγων, που στο μεταξύ έγινε "Bell South", στους νέους «Ολυμπιακούς» Καταλόγους του Δεκεμβρίου 1995 και ισχύος 1996, με αρχαιοελληνικές εικόνες στο εξώφυλλο για τους τότε προσεχείς Ολυμπιακούς, αφαίρεσε το όνομα «Μακεδονία» από τη χώρα των Σκοπίων και ανέγραψε αυτό που της υπέδειξα ως "F.Y.R.O.M.", πρόσθεσε ως πόλη της Ελλάδος τη Θεσσαλονίκη, όπως τους υπέδειξα, και αφαίρεσε τα χωριστά «κράτη» Σερβία και Μαυροβούνιο και επανέφερε το ορθό και ενιαίο «Γιουγκοσλαβία»! Με μία επιστολή μου έκανα γεωπολιτική και διπλωματία στα ξέφραγα Βαλκάνια!
Αυτή είναι η «διεθνής πολιτική» και έτσι, υπό την «πίεση» του οποιουδήποτε επιχειρηματία -και όχι πολιτικού- να απειλεί ότι δε θα ξαναπληρώσει ούτε ένα δολάριο, «ξαναγράφεται» το όνομα κρατών και λαών! Η «ροή» του δολαρίου είναι ο κυρίαρχος! Οι Πολιτικοί και η πολιτική τους καμία αξία δεν έχουν στις διεθνείς μπίζνες!
Όλα τα παραπάνω αληθή τα παρουσίασα με τους σχετικούς Τηλεφωνικούς Καταλόγους σε συνέντευξη τύπου, μία εβδομάδα πριν από τους Ολυμπιακούς της Ατλάντα, στις αρχές Ιουλίου 1996 στη Θεσ/νίκη και τότε οι εφημερίδες έγραψαν, μεταξύ άλλων, ότι «η Ελλάδα πέτυχε το πρώτο χρυσό στην Διπλωματία από ιδιώτη Επιχειρηματία»! Τότε μου τηλεφώνησαν διπλωμάτες και μου ζήτησαν μερίδιο του «χρυσού»! Και τότε αντιλήφθηκα ότι η αποτελεσματική διπλωματία γίνεται από τους πολίτες για την κάθε χώρα τους, αν βέβαια είναι Πατριώτες!
Συνέβη όμως και το εξής τραγικό για τη χώρα των Σκοπίων, που κανένας στην Ελλάδα δεν έδειξε ότι κατανόησε και αξιοποίησε προς όφελος του ύψιστου εθνικού μας θέματος. Μετά την κατάργηση και επίσημη διάλυση ως κράτους της Γιουγκοσλαβίας, αυτόματα και διεθνώς, η «Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία Μακεδονίας» (Π.Γ.Δ.Μ. ή F.Y.R.O.M.) έγινε «Πρώην Δημοκρατία της Πρώην Γιουγκοσλαβίας», δηλαδή αέρας και τίποτα, ουσία ανύπαρκτη και καταργημένη επισήμως, αφού καταργήθηκε η βάση αναφοράς και το εκ του Χίτλερ, χιτλερικό τέχνασμα του Τίτο!
Όσο οι Αμερικανοί και άλλοι «τετραπέρατοι και ευφυείς» βλέπουν «Κράτος Μακεδονίας» στα Σκόπια, απλώς επαναλαμβάνουν τις ίδιες πρακτικές! Είναι εύκολο στην κάθε Πολιτική Κυβέρνηση και στον κάθε πολίτη του κόσμου να αναγνωρίσει και να δηλώσει ότι, ξένο όνομα και ξένη κληρονομιά, ανήκει εκεί όπου βολεύουν τα συμφέροντά του! Αν το αποδεχθεί ο πραγματικός ιδιοκτήτης και δικαιούχος, τότε γίνεται και πιστευτός ο ψευδής ισχυρισμός του δηλωσία και χάνει τα δικαιώματά του ο πραγματικός δικαιούχος! Ποιος, όμως χαρίζει το «αμπέλι» του μπαμπά του στον κάθε γείτονα και άρπαγα; Αν υπάρξει κάποιος, τότε πρέπει να είναι πνευματικά ανάπηρος ή να έχει άλλους λόγους, για να το διαπράξει!
Συνεπώς και εφόσον οι Έλληνες και ιδιαίτερα οι Μακεδόνες δεν αποδεχθούν την εκχώρηση της Ιστορικής Κληρονομιάς τους σε ξένους, ας λέγουν και ας κάνουν οι άσχετοι τρίτοι ό,τι θέλουν!! Και τέλος, οποιοσδήποτε μπορεί να αναγνωρίσει ότι ο «Λευκός Οίκος» ανήκει στον οποιοδήποτε άφαντο μέχρι και ανύπαρκτο «Μπιν Λάντεν», αλλά ο ένοικος θα τον εκχωρήσει; Μπορεί και θα του επιτρέψουν οι συνιδιοκτήτες;
Τίποτε απολύτως, λοιπόν, δεν άλλαξε και το μόνο πρακτικό όφελος είναι ότι αφυπνίσθηκαν και πάλι οι Έλληνες, που αγρυπνούν και αντιδρούν, πρακτικά, ήρεμα και πολιτισμένα. Αυτό αρκεί!»

ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!Για πρώτη φορά και από τις στήλες του μικρού "INTERFAX" βλέπουν το φως της δημοσιότητας μέρος των συνταρακτικών στοιχείων της Αλήθειας για το όνομα «Μακεδονία» και το χιτλερικής έμπνευσης και υλοποίησης προβαλλόμενο και σήμερα δήθεν «μακεδονικό Κράτος», δια νεκρανάστασης του, απαίσιας μνήμης, Χίτλερ και Ναζισμού!
Τα διπλανά αποδεικτικά στοιχεία προέρχονται από το επίσημο βιβλίο γραμματοσήμων της Γερμανίας «MICHEL», εκδόσεως 1985, σελ. 544, που ανακάλυψε προ πολλών ετών διωκόμενος Έλληνας Πατριώτης, γνωστός Σκηνοθέτης-Δημοσιογράφος και τα εμπιστεύθηκε στον Πρόεδρο της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, δι΄ εγγράφων βολών του «κατά του ανίκανου Αθηναϊκού Κράτους και του εχθρού εντός των πυλών»!!
Τα ακόμη συγκλονιστικότερα και ανατριχιαστικά θα ανακοινωθούν στην επόμενη πρόκληση της Ελληνομακεδονικής ευαισθησίας μας!

Δείγμα των αισθημάτων των απανταχού Ελλήνων:

Joomla templates by a4joomla

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί Cookies συνεδρίας. Με τη χρήση της, και εφόσον τα Cookies γίνονται αποδεκτά σύμφωνα με τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας (browser), συμφωνείτε με τη χρήση αυτών των Cookies. Τα Cookies συνεδρίας είναι προσωρινά αρχεία Cookies τα οποία διαγράφονται όταν απενεργοποιείτε τον περιηγητή σας. Όταν τον επανεκκινήσετε και επισκεφτείτε εκ νέου τον ιστότοπο που δημιούργησε το cookie, o ιστότοπος θα σας αντιμετωπίσει σαν ένα νέο επισκέπτη. Πολιτική Cookies Κλείσιμο