ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

ΠΡΟΣ GEORGE W. BUSH

KO                                                                                                                                        Θεσσαλονίκη, 19 Νοεμβρίου 2004/μκ
GEORGE BUSH
ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ Η.Π.Α.
ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ
1600 PENNSYLVANIA AVENUE NW
WASHINGTON DC
20500 - Η.Π.Α.
    


Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Είμαι Πρόεδρος Ομίλου Ασφαλιστικών και Αεροπορικών Επιχειρήσεων και έχω κόρη παντρεμένη, πολλά χρόνια τώρα, με Αμερικανό Πολίτη, εκεί στην Ουάσιγκτον. Μπορώ και οφείλω να σας μιλήσω ελεύθερα και σαν φίλος της χώρας σας.

Υποθέτω ότι σας διέφυγε ένα μικρό και πολύ χρήσιμο, για τα βήματά σας, μέρος της Βίβλου, που περιγράφει με Ιστορική Αλήθεια την πρώτη επίσκεψη του Αποστόλου Παύλου στην Ευρώπη, για τη διδασκαλία του Λόγου του Θεού και τους πρώτους Χριστιανούς της.

Επιτρέψτε μου, σας παρακαλώ, να σας στείλω, ως Δώρο μου για την επανεκλογή σας, το μικρό και πολύ χρήσιμο μέρος αυτό, δια της παρούσης, μαζί με κάποια, άγνωστα στους νεότερους, ιστορικά αποδεικτικά, που αφορούν την προσωπική σας ιστορία, αλλά και της χώρας σας, που τώρα γράφεται στην Ευρώπη και ιδιαίτερα στα Βαλκάνια, όπου και η χώρα μου.

Σας παρακαλώ να δεχθείτε να διαβάσετε το Κεφάλαιο 16 των Πράξεων Αποστόλων στη Βίβλο για τα πρώτα Βήματα του Αποστόλου των Εθνών Παύλου στη γεωγραφική περιοχή της Ευρώπης, η οποία, από τα βάθη της γνωστής Ιστορίας, ονομάζεται Μακεδονία και οι κάτοικοί της Μακεδόνες . Είναι αρχαίες ελληνικές λέξεις, τις οποίες ο Πατέρας της Ιστορίας o Όμηρος τις πρωτοχρησιμοποιεί για την περιοχή αυτή και τους Έλληνες κατοίκους της, που τους ονομάζει Μακεδνούς, δηλαδή υψηλόσωμους και μεγάλους. Σε άλλες ξένες γλώσσες και λαούς οι λέξεις Μακεδονία και Μακεδόνες είναι ακατάληπτες, δεν ερμηνεύονται και δε σημαίνουν τίποτε, διότι δεν είναι δικές τους! Στην ελληνική γλώσσα σημαίνουν μάκρος και μέγεθος, αλλά στη δική σας γλώσσα και στη γλώσσα της F . Y . R . O . M . δεν είναι αναγνωρίσιμες γραμματικώς, επειδή είναι ελληνικές.

Αυτήν την Ελληνική χώρα και αυτούς τους κατοίκους, το έτος 50 μ.Χ., περιγράφει, επακριβώς και όπως έχει και σήμερα, η Βίβλος των Χριστιανών, η οποία αναφέρεται τριάντα φορές στη Μακεδονία αυτή, ως εξής:

Στον Απόστολο Παύλο, ευρισκόμενο στην Ιστορική Τροία της Δυτικής Ασίας, «παρουσιάσθηκε κατά τη νύχτα ως όραμα άνδρας Μακεδόνας και τον παρακάλεσε να διαβεί τη θάλασσα και να έλθει στη Μακεδονία για να τους βοηθήσει» . Ο Παύλος και οι συνοδοί του πίστεψαν ότι ο Θεός τους προσκάλεσε να διδάξουν το Λόγο Του στους Μακεδόνες. Τότε δεν υπήρχαν στην Ευρώπη Σλάβοι και ήταν άγνωστοι ως λαός οι σημερινοί κάτοικοι της F . Y . R . O . M .

Αμέσως περιέπλευσαν το αρχαίο ελληνικό νησί Σαμοθράκη , γνωστό παγκοσμίως από το άγαλμα της Νίκης με φτερά, που το θαυμάζει η ανθρωπότητα στο Μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι και έφθασαν στο πρώτο έδαφος της Ευρώπης, που είναι η Νεάπολη των αρχαίων Μακεδόνων, Χριστούπολη των μετέπειτα Χριστιανών του Βυζαντίου και Καβάλα των σημερινών Ελλήνων. Από εκεί και οδικώς, έφθασαν στη διπλανή αρχαία πόλη των Φιλίππων , όπου βαπτίσθηκε η πρώτη Χριστιανή της Ευρώπης με το όνομα Λυδία η Φιλιππησία και ιδρύθηκε η πρώτη Εκκλησία του Χριστού στην Ευρώπη.

Αυτήν την αρχαία ελληνική πόλη την ίδρυσε ο μεγάλος Βασιλιάς της Μακεδονίας Φίλιππος , ο πατέρας του Μεγ. Αλεξάνδρου της Παγκόσμιας Ιστορίας. Ο τάφος του Φιλίππου με ελληνικές επιγραφές βρέθηκε μόλις πριν από λίγα χρόνια στην αρχαία Πρωτεύουσα των Μακεδόνων Αιγές , κοντά στη σημερινή Πρωτεύουσα της Μακεδονίας τη Θεσσαλονίκη , που πήρε το όνομά της από το όνομα της κόρης του Φιλίππου.

Το σοβαρότερο έργο του Βασιλιά Φιλίππου είναι ότι συνένωσε με όρκο, το έτος 337 π.Χ., όλους τους αρχαίους Έλληνες στην Κόρινθο , έξω από την Αθήνα , τη σημερινή Πρωτεύουσα της Ελλάδος και υπογράφηκε τότε η συμφωνία του Κοινού Κράτους των Ελλήνων , με Βασιλιά του το Φίλιππο. Αυτή η Συμφωνία ευρίσκεται σε επιγραφή στην Ακρόπολη, όπου και ο Παρθενώνας της Αθήνας και του κόσμου. Αυτά είναι γνωστά σε όλους τους σοβαρούς και πολιτισμένους ανθρώπους, που γνωρίζουν Ιστορία.

Σύμφωνα με τη Βίβλο, ο Παύλος με τους συνοδούς του, μετά από την πόλη των Φιλίππων, επισκέφθηκαν τις αρχαίες και σημερινές πόλεις της Μακεδονίας, Αμφίπολη και Απολλωνία , που είναι γειτονικές πόλεις της πατρίδας του Φιλόσοφου Αριστοτέλη, τα Στάγειρα της Μακεδονίας, για να φθάσουν και να διδάξουν στη Θεσσαλονίκη, Πρωτεύουσα -τότε και σήμερα- της ίδιας πάντα Μακεδονίας και δεύτερη πόλη της Ελλάδος μετά την Αθήνα, στο βόρειο μέρος της.

Στη Θεσσαλονίκη και σύμφωνα με τη Βίβλο, «μεγάλος αριθμός από θεοσεβείς Έλληνες και πολλές γυναίκες της καλής κοινωνικής τάξεως» πίστεψαν στον Απόστολο Παύλο και έγιναν Χριστιανοί. Και προς τους Θεσσαλονικείς ο Απόστολος Παύλος έστειλε αργότερα δύο Επιστολές του, γραμμένες στην ελληνική γλώσσα, που είναι και από τα πρώτα γραπτά κείμενα της Χριστιανικής Θρησκείας, που θα τις βρείτε στη Βίβλο. Ο Χριστιανισμός διαδόθηκε στην ελληνική γλώσσα. Αυτή τη γλώσσα και τον ελληνικό πολιτισμό δίδαξαν στον τότε γνωστό κόσμο οι Μακεδόνες του Μ. Αλεξάνδρου. Οι νεότεροι, κατά 3.000 χρόνια, Σλάβοι και άλλοι λαοί της Ευρώπης, διδάχθηκαν το Χριστιανισμό από τους Θεσσαλονικείς Ιεραποστόλους Κύριλλο και Μεθόδιο . Αν δεν υπήρχαν αυτοί οι Έλληνες Μακεδόνες Ιεραπόστολοι, «οι Σλάβοι και οι Ρώσοι θα ήταν Μουσουλμάνοι» , λέγει ο Πατριάρχης Μόσχας Αλέξιος, ενώ ο Πάπας Ιωάννης-Παύλος αναγνώρισε και δήλωσε, την 21 η Ιουνίου 1992, ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική , όπως αποδεικνύεται από τη Βίβλο. Κατά το δυτικό καθολικό δόγμα των Χριστιανών, ο Πάπας είναι αλάθητος !

Μετά τη Θεσσαλονίκη, ο Απόστολος Παύλος επισκέφθηκε και δίδαξε στη διπλανή πόλη Βέροια , κοντά στην πρώτη αρχαία Πρωτεύουσα των Μακεδόνων, τις Αιγές, όπου -όπως προείπα- ανακαλύφθηκε ο τάφος του Φιλίππου, με ολόχρυσα αρχαία Εμβλήματα των Ελλήνων Μακεδόνων, όπως ο Δεκαεξάκτινος και Οκτάκτινος Ήλιος.

Αυτά τα Μακεδονικά Εμβλήματα των αρχαίων Ελλήνων, που φωτίζουν και τιμούν την εικόνα της Παναγίας Μητέρας του Χριστού, μπορείτε να τα δείτε και στην κοντινή σας Ορθόδοξη Εκκλησία της Αγίας Σοφίας, στο τέλος της οδού Massachusett στην πόλη σας Ουάσιγκτον και δίπλα σε μεγάλη Χριστιανική δική σας Εκκλησία, όπου γνωρίζω ότι προσεύχονται οι Πρόεδροι των Η.Π.Α. Μπορείτε να διαπιστώσετε την αλήθεια αυτή μόνος σας και πολύ κοντά στην κατοικία σας στην Ουάσιγκτον.

Οι Ισλαμιστές Αλβανοί, μαζί με τους -μέχρι πριν λίγα χρόνια- άθεους και κομμουνιστές κατοίκους της νέας χώρας των Σκοπίων,αντέγραψαν και ιδιοποιήθηκαν, προσβλητικώς για μας τους Έλληνες και τους Χριστιανούς του κόσμου, αυτά τα ιερά Εμβλήματα των αρχαίων Ελλήνων Μακεδόνων και των νεότερων Χριστιανών πιστών Ελλήνων, ως δήθεν εθνικά τους σύμβολα! Και το σημερινό Οκτάκτινο Έμβλημα της F . Y . R . O . M . είναι Ελληνικό.

Από τη Βέροια των Ελλήνων Μακεδόνων, όπου και εκεί η Βίβλος αναφέρει ότι πολλοί από τους Έλληνες και τις Ελληνίδες της καλής κοινωνικής τάξεως πείσθηκαν στο Λόγο του Θεού και έγιναν Πρωτοχριστιανοί, ο Απόστολος Παύλος, δια θαλάσσης, πήγε στην Αθήνα , τη σημερινή Πρωτεύουσα των Ελλήνων , όπου και εκεί κήρυξε το Λόγο του Θεού.

Αυτή ήταν και είναι η μόνη και αληθινή Μακεδονία της Ελλάδος , όπως την περιγράφει η Βίβλος, όπως υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα και όπως τη βλέπουν και τη γνωρίζουν εκατομμύρια σοβαροί και τίμιοι άνθρωποι σε όλη τη Γη.

Πριν από πέντε χρόνια άρχισαν οι προετοιμασίες για τις Γιορτές όλων των Χριστιανών της Γης για τα 2.000 χρόνια από τα Βήματα του Αποστόλου των Εθνών Παύλου στη Μακεδονία της Ελλάδος . Στα επόμενα, πολλά χρόνια Γιορτών, όλοι οι Προκαθήμενοι των Χριστιανικών Εκκλησιών και πολλά εκατομμύρια Χριστιανών και όχι Ισλαμιστών, άλλων θρησκειών και άθεων, θα έρθουν και θα περπατήσουν στα ίδια βήματα, για να προσευχηθούν και να προσκυνήσουν εδώ, στις πόλεις της Μακεδονίας της Βίβλου. Ελπίζουμε και θα χαρούμε να έρθετε και εσείς για να δείτε την Ιστορική Αλήθεια!

Και τότε θα αντιληφθούν όλοι τη μεγάλη ασέβεια και προσβολή της Βίβλου και της Αλήθειας, με την ονομασία άλλης, εντελώς ξένης, πολύ νεότερης και άγνωστης στη Βίβλο μικρής χώρας ως δήθεν «Μακεδονία», που δημιούργησε ο Χίτλερ και ο Τίτο , για να εξαπατήσουν τους λαούς της Βαλκανικής και του κόσμου. Δείτε, παρακαλώ, παρακάτω τα αποδεικτικά της Ιστορικής αυτής Αλήθειας:

Οι νέοι Σύμβουλοί σας «που δε γνωρίζουν Ιστορία» , όπως δήλωσε στο Παρίσι την 18 η Ιουνίου 1992 ο τ. Υπουργός Εξωτερικών της χώρας σας Henry Kissinger , αλλά -όπως διαπιστώνουμε- ούτε και τη Βίβλο, φαίνεται ότι σας παρασύρουν σε αντιχριστιανικά και άδικα βήματα κατά της μίας και μόνης Ιστορικής Μακεδονίας, διότι:

1. Ο ίδιος ο Κίσσιγκερ, που δεν υπήρξε φίλος της Ελλάδος, ομολόγησε με την ίδια δήλωσή του ότι «η Ελλάδα έχει δίκαιο για το όνομα Μακεδονία και δεν έκανε χρήση του ισχυρού όπλου της, δηλαδή της Ιστορίας» ! Πράγματι, οι Έλληνες Πολιτικοί συνήθισαν να είναι περισσότερο Αμερικανοί στην Ελλάδα από τους Αμερικανούς της Αμερικής, για να σας φαίνονται αρεστοί και να κάνουν φιλοαμερικανική Πολιτική στην Ελλάδα, που είναι σύμμαχός σας. (Δείτε αποδεικτικό αρ. 1).

2. Η Κυβέρνηση του Προέδρου Roosevelt , δια του τότε Υπουργού Εξωτερικών Stettinious και με την υπ΄ αρ. Η 868014 της 26 ης Δεκεμβρίου 1944 εγκύκλιό του προς τις Αμερικανικές Πρεσβείες και Προξενεία, δήλωσε ότι: «Η Κυβέρνηση των Η.Π.Α. θεωρεί ότι οποιοσδήποτε λόγος γίνεται για "Μακεδονικό Έθνος", για "Μακεδονική Πατρώα γη και Μακεδονική συνείδηση" είναι δημαγωγία και δεν αντιπροσωπεύει εθνική ή πολιτική πραγματικότητα και διαβλέπει στη συγκάλυψη επιθετικών προθέσεων κατά της Ελλάδος. Η Κυβέρνηση θα θεωρήσει υπεύθυνη κάθε Κυβέρνηση ή Κυβερνήσεις» . Και η Κυβέρνηση του Προέδρου Truman των Η.Π.Α. προστάτευσε αποτελεσματικά την Ελληνική Μακεδονία, κατά τα έτη 1947-1949, από τη βίαιη προσπάθεια υφαρπαγής της από την Ελλάδα και ενσωμάτωσής της στην «Σοσιαλιστική Δημοκρατία της Μακεδονίας» που είχε κατασκευάσει ο Τίτο. (Δείτε αποδεικτικό αρ. 2).

3. Οι ενέργειες αυτές των τότε Κυβερνήσεων της χώρας σας έγιναν διότι ο τότε Κομμουνιστής Ηγέτης της Γιουγκοσλαβίας Τίτο, αμέσως μετά την αποχώρηση των νικημένων από τους Δυτικούς Συμμάχους -όπου συμμετείχε ηρωϊκά και η Ελλάδα- Γερμανικών Στρατευμάτων του Χίτλερ από τη Βαλκανική (Νοέμβριος 1944), ενσωμάτωσε στα πολιτικά κατασκευάσματά του και μία περιοχή γύρω από τα σημερινά Σκόπια, υπό την ψευδή ονομασία «Σοσιαλιστική Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Μακεδονίας», με σκοπό να την επεκτείνει προς το νότο και την αληθή Μακεδονία του Αιγαίου, της Ελλάδος, της Ιστορίας και της Βίβλου! Η δική σας χώρα και οι Δυτικοί Σύμμαχοί σας και Σύμμαχοί μας βοήθησαν τότε τον ένοπλο αγώνα της Ελλάδος, ώστε να μην υφαρπασθεί η Μακεδονία μας από τους Σλάβους Κομμουνιστές και για να σταματήσει η Ελλάδα το σοβιετικό επεκτατισμό προς τη Μεσόγειο και το Αιγαίο, όπως δήλωσε το έτος 1991 ο τότε Πρόεδρος των Η.Π.Α. και πατέρας σας, George Bush (Αποδεικτικό Νο. 2 α ).

Αυτή τη «Δημοκρατία της Μακεδονίας» τη βρήκε έτοιμη ο Τίτο διότι την είχε δημιουργήσει ο Χίτλερ τρεις μήνες νωρίτερα (8/9/1944), για να εκδιώξει και να εκδικηθεί τους μέχρι τότε Βούλγαρους Συμμάχους του, οι οποίοι στράφηκαν εναντίον του, όταν διαπίστωσαν ότι ο Χίτλερ χάνει τον Πόλεμο. Η εφεύρεση του Χίτλερ για δημιουργία δήθεν «Μακεδονικού Κράτους» έγινε με τη βία των όπλων και με την εκτύπωση του ονόματος «Μακεδονία» πάνω στα τότε Βουλγαρικά χαρτονομίσματα και γραμματόσημα, αφού τα Γερμανικά στρατεύματα έδιωξαν τα Βουλγαρικά από την ίδια περιοχή. (Όλα τα παραπάνω αληθή ιστορικά στοιχεία, μπορείτε να τα βρείτε στ o συνημμένο αποδεικτικό αρ. 3, που εσωκλείω, προερχόμενα από το επίσημο βιβλίο των Γερμανικών Ταχυδρομείων « MICHEL », σελ. 544, Έκδοση 1985).

4. Η εφημερίδα « NEW YORK TIMES », το έτος 1946, κατηγόρησε τα Σκόπια και τη «Μακεδονία» του τότε Τίτο, για εχθρικές και κατασκοπευτικές ενέργειες κατά της Ελλάδος. (Δείτε το σχετικό αποδεικτικό υπ΄ αρ. 4). Αλλά και Αμερικανοί Γερουσιαστές, Στρατηγοί και Πολίτες, που επισκέφθηκαν τους αρχαιολογικούς χώρους και τα Μουσεία της μίας και ιστορικής Μακεδονίας της Ελλάδος, ανεξάρτητα αν ήταν Χριστιανοί, δήλωσαν ότι η Μακεδονία είναι Ελλάδα μόνον. Ένας, μάλιστα, Αμερικανός Στρατηγός, μετά την ξενάγησή του στους ίδιους χώρους από τον Έλληνα Αντιστράτηγο Τσίρκα, δήλωσε: «Προ τριών ημερών από την Αθήνα, με αναφορά μου προς το Υπουργείο μου, έλαβα θέση υπέρ των Σκοπίων. Τώρα βλέπω την αλήθεια » ! Μόνον η Ελλάδα, από όλες τις κομμουνιστικές τότε χώρες των Βαλκανίων ήταν και τότε Σύμμαχος της μεγάλης χώρας σας. Τώρα, όμως, θίγετε και προσβάλλετε το σταθερό σας Σύμμαχο και Φίλους σας στην Ελλάδα, εντελώς απρόκλητα και αδικαιολόγητα.

5. Παράλληλα, οι μεγαλύτεροι και ιστορικότεροι Ηγέτες χωρών της Δυτικής Ευρώπης και των Συμμάχων των Η.Π.Α., μεταξύ των οποίων οι Fr . Mitterrant και Giscard d ' Estain της Γαλλίας, ο Helmut Schmidt της Γερμανίας, ο Βασιλιάς Juan Carlos της Ισπανίας, που επισκέφθηκαν την Ιστορική Μακεδονία, διαπίστωσαν και ομολόγησαν ότι Μακεδονία είναι η αρχαία και νέα Ελλάδα. Ακόμη και ο μεγάλος Κομμουνιστής Ηγέτης της Ρωσίας ο Stalin και ο Βούλγαρος Dimitrov ομολόγησαν ότι το κομμουνιστικό κατασκεύασμα της δήθεν «Δημοκρατίας της Μακεδονίας» είναι τεχνητό και το εφεύρημα αυτό αποτελείται από Αλβανούς, Σέρβους, Έλληνες και Βούλγαρους. (Δείτε αποδεικτικά αρ. 5).

Οι Γάλλοι ονόμασαν την ανάμειξη των πολλών λαών αυτών ως «Μακεδονική σαλάτα». Το όνομα «Μακεδονία» τους θυμίζει περισσότερο ένα μείγμα σαλάτας και όχι κράτος.

Όλα τα παραπάνω αποδεικτικά, μαζί με πολλά άλλα ντοκουμέντα, έχουν γραφεί σε βιβλία από τον Έλληνα Συγγραφέα Νίκο Μάρτη, τ. Υπουργό και έχουν υποβληθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση, για την προστασία της Πολιτιστικής Κληρονομιάς, της Παιδείας και της Ταυτότητας των Μακεδόνων ως Ελλήνων Πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που προβλέπονται από τα άρθρα 149 και 151 της Συνθήκης του Άμστερνταμ. Οι καλά ενημερωμένοι Ευρωπαίοι Πολίτες αντιλαμβάνονται και γνωρίζουν ότι το κλεμμένο από την Ελλάδα όνομα «Μακεδονία» για τη χώρα των Σκοπίων είναι αντίθετο και με την Ιστορία και με τη Βίβλο και με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.


Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Την ίδια γνώμη και αντίληψη έχουν και Αμερικανοί Πολίτες και Επιχειρήσεις για το Ελληνικό όνομα της Μακεδονίας, όταν αυτοί είναι καλά ενημερωμένοι, γνωρίζουν Ιστορία και διαβάζουν τη Βίβλο.

Σας στέλνω δύο ακόμη αδιάψευστες Αποδείξεις, προσωπικής μου εμπειρίας:

6. Λίγους μήνες πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ατλάντα των Η.Π.Α., επισκέφθηκα τη διπλανή της πόλη ATHENS των Ελληνικών γραμμάτων και ονομάτων, όπου το μεγάλο Πανεπιστήμιο της GEORGIA και όπου σπούδαζε η κόρη μου.

Βρήκα τότε, το έτος 1995, στους Τηλεφωνικούς Καταλόγους της Εταιρίας « SOUTHERN BELL » της Ατλάντα, τις εφευρέσεις του Χίτλερ και του Τίτο, μαζί με άλλες, πολύ χειρότερες και νεότερες, ως εξής:

Βρήκα το μόλις τότε τριών ετών νέο κράτος, που αναγνωρίσθηκε στον Ο.Η.Ε. με το προσωρινό όνομα « F . Y . R . O . M .», να αναγράφεται ως «Μακεδονία» , κατά διεθνή παράβαση, μέσα στη Δημοκρατική σας χώρα, αλλά και κατά παράβαση της συμφωνίας Η.Π.Α.-Ελλάδος-Σκοπίων στο Dayton της 13 Σεπτεμβρίου 1995, για εύρεση, κοινώς αποδεκτού , ονόματος για την F . Y . R . O . M ., δηλαδή αποδεκτού και από την Ελλάδα.

Η χώρα σας, μόλις προ ημερών, αναγνώρισε ως «Μακεδονία» τη χώρα αυτή, ενώ στον Ο.Η.Ε. είναι αναγνωρισμένη ως F . Y . R . O . M . Δεν μας εξηγήσατε όμως τα ιστορικά σας στοιχεία για την αναγνώριση αυτή.

Βρήκα τότε, το έτος 1995, να αναγράφεται ως χωριστό κράτος η Σερβία και άλλο χωριστό κράτος το Μαυροβούνιο, πριν ακόμη διαλυθεί επίσημα η τ. Γιουγκοσλαβία και πριν ιδρυθεί το

νέο και ενιαίο κράτος ως «Σερβία-Μαυροβούνιο».

Βρήκα, όμως, να εμφανίζεται η χώρα μου Ελλάδα κατά τη μισή της, μόνον, εδαφική έκταση και από την Κεντρική Ελλάδα προς νότο. Η άλλη μισή, Βόρεια Ελλάδα όπου η Μακεδονία και η Πρωτεύουσά της Θεσσαλονίκη, ήταν ανύπαρκτες στους Τηλεφωνικούς αυτούς Καταλόγους της χώρας σας! Βρήκα όμως και στο μεγάλο λεξικό « WEBSTER » στο ισόγειο του Πανεπιστημίου της GEORGIA να αναφέρεται η Θεσσαλονίκη ως «Λιμάνι των Κεντρικών Βαλκανίων» . Αυτό σημαίνει ότι, για τη χώρα σας, η Ελλάδα ευρίσκεται νοτίως της Θεσσαλονίκης και έξω από τη δική μας Μακεδονία!! Συνεπώς, μεταξύ "F.Y.R.O.M." και Ελλάδος υπάρχει εδαφικό κενό, «άγνωστης», δήθεν, χώρας! Τα σύνορα, όμως, της "F.Y.R.O.M.", που ήδη την αναγνωρίσατε ως «Μακεδονία» και της πραγματικής δικής μας Μακεδονίας της Ελλάδος είναι κοινά και η Ελλάδα συνορεύει με τη "F.Y.R.O.M." Αυτό το απατηλό και δήθεν «εδαφικό κενό» στην Πατρίδα μου διεκδικούν φανερά και κρυφά από την εποχή του Τίτο της τέως Γιουγκοσλαβίας οι διαφόρων εθνοτήτων κάτοικοι της "F.Y.R.O.M.". Όλα αυτά δεν είναι τυχαία και δεν οφείλονται σε λάθη. Είναι επανάληψη των « επιθετικών προθέσεων κατά της Ελλάδος », όπως δήλωσε, από την εποχή του Τίτο, η Κυβέρνηση του Προέδρου Roosevelt , που πρόβλεψε την ευθύνη και της δικής σας Κυβέρνησης . Αυτά δεν είναι προσωπικές μου απόψεις αλλά δηλώσεις, θέσεις και αλήθειες της επίσημης δικής σας χώρας.

 

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Δεν είμαι Πολιτικός, ούτε Διπλωμάτης και δεν παίρνω οδηγίες από καμία Κυβέρνηση. Είμαι Επιχειρηματίας και Μακεδόνας Έλληνας. Αγαπώ και σέβομαι την Ιστορική Πατρίδα μου, όπως εσείς τη δική σας. Πάνω από όλα, όμως, αγαπώ και σέβομαι την αλήθεια και τη δικαιοσύνη.

Δεν αποδέχθηκα τότε, το έτος 1995, αυτά τα ψεύδη και την πολιτική προπαγάνδα σε βάρος της χώρας μου. Διέκοψα το ταξίδι μου στη χώρα σας και τις επαγγελματικές μου επαφές με Επιχειρήσεις της χώρας σας, αφού πρώτα διαμαρτυρήθηκα έντονα και εξήγησα, με τη χρήση της Αλήθειας της Βίβλου, τη διαστρέβλωση της αλήθειας στη χώρα σας κατά της χώρας μου.

Έκπληκτοι οι πολίτες της χώρας σας, για τους οποίους δεν είχα απαίτηση να γνωρίζουν την ένδοξη Ιστορία της χώρας μου και την οποία υποκλέπτει και αλλοιώνει η "F.Y.R.O.M." , αγανάκτησαν από τις πολιτικές προπαγάνδες και τα ψεύδη που διαπίστωσαν ως παραπλανημένοι μέσα στη Δημοκρατική σας χώρα. Ως τίμιοι και δίκαιοι άνθρωποι, διόρθωσαν αμέσως τους Τηλεφωνικούς Καταλόγους το Δεκέμβριο του 1995. Έτσι, το έτος 1996, που έγιναν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στην Ατλάντα, εκατομμύρια Αμερικανών Πολιτών και επισκεπτών από όλες τις χώρες του κόσμου, είδαν και πληροφορήθηκαν ότι:

α) Η Εταιρία της χώρας σας « SOUTHERN BELL », που στο μεταξύ έγινε « BELL SOUTH », αφαίρεσε το ψευδές, διεθνώς και ιστορικώς, όνομα «Μακεδονία» και έβαλε το αληθές « F . Y . R . O . M .» για τη χώρα των Σκοπίων.

β) Αφαίρεσε το ψευδές «Σερβία» και το χωριστό «Μαυροβούνιο» και έβαλε το ορθό «Γιουγκοσλαβία» (δεν είχε διαλυθεί τότε η εναπομείνασα Γιουγκοσλαβία του Τίτο).

γ) Πρόσθεσε ως πόλη της Ελλάδος και της Ελληνικής Μακεδονίας τη Θεσσαλονίκη.

Εσωκλείω αντίγραφα των Τηλεφωνικών Καταλόγων χρήσης 1995-1996, για να βεβαιωθείτε για την αλήθεια. (Αποδεικτικό αρ. 6).

Τώρα και μετά από εννέα έτη και αμέσως μετά την επανεκλογή σας, χωρίς κανένα νεότερο ιστορικό αποδεικτικό, αναγνωρίσατε επίσημα τη F . Y . R . O . M . ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας», διαψεύδοντας πρώτα τις Επιχειρήσεις της χώρας σας έναντι των Αμερικανών Πολιτών και των Πολιτών του κόσμου. Αν σας ζητήσουν αποδεικτικά για το δίκαιο και το ορθό έναντι της Ιστορίας, όσοι γνωρίζουν Ιστορία, επί της αποφάσεώς σας, τι θα τους πείτε; Και στους Χριστιανούς όλου του κόσμου, τι θα πείτε για την προσβολή και παράβαση της Βίβλου, που δεν αλλοιώνεται και δε διαψεύδεται, τουλάχιστον στο ιστορικό της μέρος;

7. Τον παρελθόντα Αύγουστο, η Ελλάδα διοργάνωσε επιτυχώς τους Ολυμπιακούς Αγώνες του έτους 2004 στη χώρα όπου γεννήθηκε η Ιδέα αυτών. Πολλές πόλεις της χώρας μας, μεταξύ των οποίων η Θεσσαλονίκη της Μακεδονίας, της χώρας των Μακεδόνων του Φιλίππου, του Μ. Αλεξάνδρου και αμέτρητων άλλων ενδόξων Ηρώων, Αγωνιστών, πνευματικών ανδρών και πολιτών της Ελλάδος και του κόσμου, ήταν έδρα των Αγώνων και Ολυμπιακές Πόλεις. Και το ιστορικό βουνό Όλυμπος , των αρχαίων Θεών, από το οποίο πήραν το όνομα οι Ολυμπιακοί Αγώνες, είναι εδώ, στη δική μας Μακεδονία, απέναντι από τη Θεσσαλονίκη, δίπλα στις Αιγές! Αυτοί οι Αγώνες στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις ωφέλησαν οικονομικά πρώτα τη δική σας χώρα. Εμείς, οι Έλληνες Πολίτες θα πληρώνουμε μεγάλα ποσά και για πολλά χρόνια το μεγάλο κόστος των Αγώνων αυτών.

Την επιβεβαίωση ότι η Θεσσαλονίκη, Πρωτεύουσα της Μακεδονίας, είναι η χώρα του Φιλίππου, την έκανε προς τα εκατομμύρια πελατών της, Ελλήνων και ξένων, εδώ στην Ιστορική Θεσσαλονίκη, η μεγάλη και διεθνής Επιχείρηση της χώρας σας Coca - Cola , που εδρεύει στην Ατλάντα, μόλις πριν από τρεις μήνες ! Σας στέλνω το αποδεικτικό (αρ. 7), όπου θα βεβαιωθείτε ότι η Coca - Cola προβάλλει τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα των Ελλήνων με τη φωτογραφία του πρώτου Βασιλιά της μίας και ενωμένης αρχαίας Ελλάδος, του Μακεδόνα Φιλίππου, μαζί με το αρχαίο Μακεδονικό Έμβλημά του!

Εσείς όμως και η Κυβέρνησή σας, διαψεύσατε πριν από λίγες ημέρες και την Επιχείρηση Coca - Cola καθώς και τους Πολίτες του κόσμου, που αγόρασαν αυτό το προϊόν με τη φωτογραφία του Φιλίππου και το Δεκαεξάκτινο Έμβλημα των Μακεδόνων της Ελλάδος. Αναγνωρίσατε στην ουσία ότι το όνομα «Μακεδονία» και ο Φίλιππος των Ελλήνων δεν ανήκουν στην Ελλάδα, αλλά δήθεν στα Σκόπια!! Αυτό, όμως, το έκανε ο Χίτλερ και ο Τίτο! Και θα ακολουθήσετε τα βήματα και τα συστήματα του Χίτλερ και του Τίτο, έστω και για άλλους λόγους, τώρα που μπορείτε να δείτε την Ιστορική Αλήθεια και πραγματικότητα, πέρα από κάθε άλλη πολιτική σκοπιμότητα για τους Αλβανούς και τους Σλάβους της F . Y . R . O . M . και τη φυσιολογική αστάθεια της χώρας αυτής των δύο, περίπου, εκατομμυρίων πολιτών, διαφόρων εθνοτήτων, γλωσσών, θρησκειών και αντιλήψεων, που είναι αριθμητικώς λιγότεροι από τους ενιαίας εθνικής συνείδησης πολίτες της Ελληνικής Μακεδονίας; Δική σας η απόφαση και δική σας η ευθύνη.

Τώρα γράφετε την προσωπική σας Ιστορία κ. Πρόεδρε και την Ιστορία της χώρας σας στα Βαλκάνια. Θα επιμείνετε να μας αφαιρείτε την Ιστορία και την Κληρονομιά μας επί του ονόματος της Μακεδονίας, ως -έστω και υπό άλλες συνθήκες και άλλους λόγους- συνεχιστής του Χίτλερ και του Τίτο ή θα αναγνωρίσετε το ανθρώπινο λάθος και θα ανακαλέσετε την απόφασή σας ; Εμείς, ως Μακεδόνες Έλληνες, έχουμε Ιστορία τουλάχιστον 3.000 ετών και το όνομά μας το έχει κατοχυρωμένο και η Ιστορία και η Βίβλος , για την αιωνιότητα! Κανένας δεν μπορεί να μας το αφαιρέσει και δεν το χαρίζουμε σε κανέναν. Εμείς δεν αναγνωρίζουμε την απόφασή σας για δική μας υπόθεση και δική μας ταυτότητα ως Μακεδόνες και θέλουμε να μείνουμε Φίλοι σας, όπως ήμασταν πάντοτε.

Οι αρχαίοι Έλληνες σοφοί και ιδιαίτερα ο Μακεδόνας σοφός Αριστοτέλης, δίδαξαν ότι οι ισχυροί του κόσμου πρέπει να είναι Δίκαιοι και να σέβονται τους Θεούς . Οι Έλληνες σας σέβονται και σας τιμούν. Ζητούμε να μας σεβασθείτε και εσείς, όπως η Ιστορική Αλήθεια και η Βίβλος το επιβάλουν.


Με τιμή

Μελάς ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ

Μακεδόνας
Συνημμένα: Αποδεικτά.

Joomla templates by a4joomla

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί Cookies συνεδρίας. Με τη χρήση της, και εφόσον τα Cookies γίνονται αποδεκτά σύμφωνα με τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας (browser), συμφωνείτε με τη χρήση αυτών των Cookies. Τα Cookies συνεδρίας είναι προσωρινά αρχεία Cookies τα οποία διαγράφονται όταν απενεργοποιείτε τον περιηγητή σας. Όταν τον επανεκκινήσετε και επισκεφτείτε εκ νέου τον ιστότοπο που δημιούργησε το cookie, o ιστότοπος θα σας αντιμετωπίσει σαν ένα νέο επισκέπτη. Πολιτική Cookies Κλείσιμο