Το πρώτο Βιβλίο που τυπώθηκε μετά την ανακάλυψη της τυπογραφίας είναι η Αγία Γραφή που αποδέχθηκαν, σέβονται και πιστεύουν όλοι οι Χριστιανοί του κόσμου.
Τα τρία από τα τέσσερα Ευαγγέλια, οι Πράξεις των Αποστόλων, οι Επιστολές κ.λπ., γράφτηκαν αρχικά στην Ελληνική Γλώσσα, με την οποία διαδόθηκε ο Χριστιανισμός στον κόσμο, με πρώτη Χριστιανή στην Ευρώπη τη Λυδία τη Φιλιππισία, στη μία και πάντα ίδια Μακεδονία.
Για να βεβαιωθείτε για τα παραπάνω, σας παρακαλούμε να διαβάσετε στις Πράξεις των Αποστόλων, Κεφάλαιο 16, στίχοι 9-10, σε οποιοδήποτε επίσημο βιβλίο της Αγίας Γραφής και σε οποιαδήποτε επίσημη γλώσσα του κόσμου, την πρόσκληση που έκανε «άνδρας Μακεδόνας» σε όραμα του Αποστόλου Παύλου, με την παράκλησή του στον Απόστολο των Εθνών «να διαβεί στη Μακεδονία και να βοηθήσει τους Μακεδόνες» με τη διδασκαλία του Ευαγγελίου του Χριστού.

Ποια είναι η Μακεδονία και ποιοι είναι οι Μακεδόνες

Από την παραπάνω Γεωγραφική περιγραφή της Αγίας Γραφής, μπορείτε να βεβαιωθείτε και να γνωρίζετε, τόσο εσείς όσο και άλλοι παραπλανημένοι και αμαθείς, ότι, από χιλιάδες χρόνια, η Μακεδονία είναι παραθαλάσσια στο Αιγαίο γεωγραφική περιοχή της Ελλάδος και όχι κάποια άλλη χερσαία περιοχή στην ενδοχώρα της Ευρώπης, που δε συνδέεται θαλασσίως με την Ασία. Μόνο τυφλοί στο νου δεν μπορούν να αντιληφθούν την Αλήθεια αυτή!
Αν διαβάσετε τους επόμενους στίχους και τα επόμενα Κεφάλαια για τις επισκέψεις του Αποστόλου Παύλου στην Ευρώπη, θα βεβαιωθείτε ότι ως Μακεδονία και ως Μακεδόνες αναφέρονται οι Περιοχές όπου οι λαοί των περιοχών αυτών ομιλούσαν την ελληνική γλώσσα και οι Πόλεις και οι κάτοικοι αυτών είχαν μόνο ελληνικά ονόματα.
Σας προσκαλούμε στη Θεσσαλονίκη και με χαρά μας θα σας οδηγήσουμε στην Αιανή της Δυτικής Μακεδονίας, με ζωντανή Ιστορία 2.500 ετών και αρχαία Πρωτεύουσα της Ελίμειας της αρχαίας Άνω Μακεδονίας, όπου θα δείτε τα τοπικά ευρήματα του Δεκαεξάκτινου Ήλιου των Μακεδόνων και τα ιερά των αρχαίων Μακεδόνων και πρώτο το βωμό του “Θεού των Θεών” των αρχαίων Μακεδόνων και όλων των Ελλήνων Δία και τον Αετό δίπλα του με την ελληνική επιγραφή «Διί υψίστω»! Στο Δία τον Ύψιστο οι αρχαίοι πρόγονοι μας πίστευαν, αυτόν λάτρευαν, αυτόν θεωρούσαν παντοκράτορα και παντοδύναμο στην κορυφή του Ολύμπου, το ίδιο και αμετακίνητο πάντα βουνό των ίδιων πάντα Μακεδόνων, ακριβώς δίπλα μας και απέναντι από την Πόλη μας.
Από το όνομα του Δία, του πρώτου από όλους τους θεούς της αρχαιότητας και από την ελληνική μας γλώσσα έχουν σήμερα όλοι οι δυτικοί λαοί τις καθημερινές τους λέξεις ακόμη και για την ονομασία της ημέρας τους (DAY, SUNDAY, DIMANCΗE κ.λπ.).
Τις ίδιες ονομασίες, ιδιότητες και χαρακτηρισμούς του Δία αποδέχθηκαν και απέδωσαν αργότερα οι Χριστιανοί του κόσμου για τον Ένα και Αληθινό Θεό ως Ύψιστο Παντοκράτορα και Παντοδύναμο, που θα βρείτε και στις δικές σας Εκκλησίες από τις ονομασίες και αντιλήψεις των δικών μας προγόνων Μακεδόνων και το δικό μας ιστορικό βουνό του Ολύμπου, από το όνομα του οποίου προέρχεται η ονομασία των Παγκόσμιων

Ολυμπιακών Αγώνων, που πραγματοποιεί «τιμής ένεκεν» η χώρα μας το έτος 2004 και από εδώ προέρχεται η ονομασία της αρχαίας Ολυμπίας στην Πελοπόννησο των Ελλήνων.
Στους πρόποδες του ίδιου βουνού και στα ιστορικά Πιέρια Πεδία των Μουσών, της Τέχνης και των Γραμμάτων, στην Ιερή Πόλη των αρχαίων Μακεδόνων Δίον, που προέρχεται από το Δία, θα σας δείξουμε ζωντανά την ίδια ελληνική επιγραφή «Διί Υψίστω» με τους ίδιους Αετούς στο θρόνο και άγαλμα του Δία, που αποκαλύφθηκε μέσα από τις λάσπες και τα χώματα μόλις προ ημερών, υπό παγκόσμια κατάπληξη για την Αληθή Ιστορία, αλλά και έκπληξη πολλών Ελλήνων που τώρα βεβαιώνονται ότι το κέντρο του αρχαίου ελληνισμού και του αρχαίου κόσμου ήταν εδώ, στη μία και πάντα ίδια Μακεδονία, πάνω από τον Όλυμπο, στο ιερό Δίον, στις Αιγές (Βεργίνα), στην Πέλλα και στην Μίεζα και, πριν απ΄ αυτές τις περιοχές της κάτω αρχαίας Μακεδονίας, ήταν στην αρχαία άνω Μακεδονία της Ελίμειας, Ορεστίδος, Εορδαίας, Λυγκιστίδος και Πελαγονίας, όπου και η αρχαία Ηράκλεια των Μακεδόνων, μετέπειτα Βουτέλιον των Ελλήνων Βυζαντινών (Μοναστήριον επί Τουρκοκρατίας) που σήμερα από παραφθορά όσων δε γνωρίζουν ελληνικά αποκαλείται «Μπιτόλιο» και «Μπίτολο», όπως ακριβώς ονομάσθηκε η Κωνσταντινούπολη ως «IΝSTABUL» από όσους δεν μπορούσαν να προφέρουν τις ελληνικές λέξεις «ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ», όπως τότε και τώρα είναι γνωστή η Κωνσταντινούπολη ως βασιλίδα όλων των Πόλεων.
Ο τέως Υπουργός των Η.Π.Α. Χένρυ Κίσσιγκερ ακόμη ισχυρίζεται ότι οι Αμερικανοί και Ευρωπαίοι Ηγέτες «δε γνωρίζουν Ιστορία, διότι αν γνώριζαν θα καταλάβαιναν ότι η Ελλάδα έχει δίκαιο στο όνομα Μακεδονία». Τους λείπει όμως και η Γεωγραφία και η Λογική, που θα είχαν αν διάβαζαν την Αγία Γραφή!
Εμείς οι Ασφαλιστές δεν είμαστε Πολιτικοί, ούτε κάνουμε πολιτική και δεν παραπλανούμε όσους μας εμπιστεύονται τη ζωή και την περιουσία τους. Σεβόμαστε τον εαυτό μας και οφείλουμε να έχουμε Ηθική στις πράξεις μας, όπως τη δίδαξε ο Μακεδόνας Φιλόσοφος Αριστοτέλης πριν από 2.300 χρόνια και ο οποίος πρώτος στον κόσμο καθόρισε την έννοια της Αρετής στις Ιδιωτικές συναλλαγές με τη μέθοδο και τον απαραβίαστο κανόνα του «πρέπει» στη λήψη και δόση (όταν, όπου, όσο και όπως πρέπει), στοιχεία τα οποία αποτέλεσαν και την αρχική Ιδέα των Ασφαλίσεων, που υλοποίησε ο Μαθητής του Αριστοτέλη και μετέπειτα Βασιλεύς των Ελλήνων και Αυτοκράτορας όλου του τότε γνωστού κόσμου, Μέγας Αλέξανδρος, με την ίδρυση της πρώτης στην Ιστορία Ασφαλιστικής Επιχείρησης, δια του τότε «Υπουργού» του επί των Οικονομικών Αντιμένη του Ροδίου (Βαβυλώνα, 324 π.Χ.). Συνεπώς, Ελληνομακεδονική Ιδέα και Πράξη είναι και ο Παγκόσμιος Θεσμός των Ασφαλίσεων, όπως στη βασική του μορφή λειτουργεί και σήμερα διεθνώς.
Θα γνωρίζετε ασφαλώς ότι από τις ανασκαφές στην αρχαία Πρωτεύουσα των Μακεδόνων Αιγές, που ευρίσκεται κοντά στις πόλεις Βέροια και Θεσσαλονίκη, που αναφέρονται στην Αγία Γραφή, αποδείχθηκε ότι το έμβλημα των αρχαίων Μακεδόνων ήταν ο Δεκαεξάκτινος Ήλιος. Αυτό το ιερό έμβλημα των Μακεδόνων το αποδέχθηκε ο Χριστιανισμός με αναγραφή και εμφάνισή του στις πρωτοχριστιανικές εκκλησίες της Μακεδονίας και στις κατοικίες. Ακόμη και σήμερα θα το βρείτε διατηρούμενο, επί σειρά δύο χιλιάδων ετών, στις εκκλησίες και κατοικίες της Βορειοδυτικής Ελλάδος, όπου και η κοιτίδα των αρχαίων Μακεδόνων και των Ελλήνων. Διαβάστε την Ιστορία περί Δωριέων και Μακεδόνων, δείτε τα ελληνικά ονόματα όλων των Βασιλέων των Μακεδόνων, από τον Κάρανο μέχρι τον Περσέα και θα βρείτε την ιστορική Αλήθεια, αν βέβαια τη θέλετε.
Το ίδιο ιερό σήμα και έμβλημα, αυτό του Δεκαεξάκτινου Ήλιου, με μορφή Σταυρού, θα το βρείτε και σήμερα στην εικόνα της Παναγίας της Βρεφοκρατούσας (όταν δηλαδή απεικονίζεται να κρατά στην αγκαλιά Της τον Υιό Της Χριστό), πάνω ακριβώς από το Μέτωπό Της και στις δύο πλευρές του στήθους Της, κάτω ακριβώς από τους ώμους Της!
Ελληνομακεδονικά είναι και τα εμβλήματα του Χριστιανισμού, επειδή ακριβώς ο Χριστιανισμός διαδέχθηκε την Αρετή, τη Γλώσσα και το Πνεύμα των καλών αρχαίων Ελλήνων, που ήταν Χριστιανικά πριν από την εμφάνιση επί της γης του Χριστού.
Όλα τα παραπάνω μπορείτε να τα διαπιστώσετε υπαρκτά και ζωντανά σήμερα ακόμη και στην Πρωτεύουσα της Αμερικής και του κόσμου την Ουάσιγκτον, αν επισκεφθείτε τον Καθεδρικό Ορθόδοξο Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας στο τέρμα της οδού Massachusetts, όπου ευρίσκονται όλες οι Πρεσβείες του κόσμου και όπου στην εκκλησία αυτή θα δείτε την εικόνα της Παναγίας με το Δεκαεξάκτινο Ήλιο σε μορφή Ελληνομακεδονικού Σταυρού πάνω από το Μέτωπο της Αγνής και Αμόλυντης Μητέρας του Χριστού. Μπορείτε όμως να βεβαιωθείτε για όλα τα παραπάνω από το INTERNET στη διεύθυνση: www.orthodoxinfo.com. Σχετικό αντίγραφο επισυνάπτουμε προς διαφωτισμό σας επί της Αλήθειας του Χριστιανισμού, πράξη που πριν από 1.150 έτη πρωτοκαθιέρωσαν οι Έλληνες και Θεσσαλονικείς αδελφοί Κύριλλος και Μεθόδιος κάνοντας σκοπό της ζωής τους τη διδασκαλία και διάδοση του Χριστιανισμού στους τότε εμφανισθέντες στην Ευρώπη Σλαβικούς λαούς, με την επινόηση και καθιέρωση χωριστού αλφαβήτου, επειδή δε γνώριζαν οι νέοι στην Ευρώπη λαοί αυτοί τη γλώσσα του Ευαγγελίου, που ήταν η ελληνική γλώσσα! Τα ελληνικά γράμματα «ΧΡ», που είναι τα αρχικά του Χριστού και Χριστιανισμού, έγραψε στις ασπίδες των στρατιωτών του ο Ρωμαίος Αυτοκράτορας Μέγας Κωνσταντίνος, πεντακόσια χρόνια πριν διδαχθούν από τους Θεσσαλονικείς οι Σλαβικοί λαοί το Χριστιανισμό και όμοιο με τον Ελληνομακεδονικό Σταυρό ήταν το όραμα του Μεγ. Κωνσταντίνου, που είδε πάνω από τον Ήλιο τη θεϊκή λάμψη και τα γράμματα «εν τούτω Νίκα»! Ελληνομακεδονικά ήταν τα γράμματα και οι λέξεις για τη Νίκη κατά των εχθρών και την αποκατάσταση των διωκόμενων Χριστιανών.
Από την Αγία Γραφή, αν θέλετε, μπορείτε να πληροφορηθείτε ότι ο Απόστολος Παύλος και ο Σίλας απέπλευσαν αρχικά από την Τρωάδα της Ασίας και παραπλεύσαντες το αρχαιοελληνικό νησί της Σαμοθράκης, που είναι γνωστό στον κόσμο από το έργο τέχνης του αγάλματος της Πτερωτής Νίκης και το οποίο έκλεψαν και παρακρατούν οι δυτικοί Φράγκοι, επειδή δεν είχαν δικά τους έργα τέχνης, φθάσαντες την επόμενη ημέρα στη Νεάπολη της Μακεδονίας, που ήταν λιμάνι της αρχαίας πόλης Φίλιπποι, που ίδρυσε ο πατέρας του Μεγ. Αλεξάνδρου, Φίλιππος ο Β΄, αυτός που συνένωσε όλους τους αρχαίους Έλληνες στο Ιερό της Κορίνθου στην Πελοπόννησο σε ένα ενιαίο Κράτος και πατέρας της Πριγκίπισσας Θεσσαλονίκης, αδελφής του Μεγ. Αλεξάνδρου, που παντρεύτηκε ο Κάσσανδρος, διάδοχος του Μεγ. Αλεξάνδρου, Βασιλιάς τότε της Μακεδονίας στην Ελλάδα και ιδρυτής της σημερινής μας πόλεως Θεσσαλονίκης, κατά το έτος 316 π.Χ. και ο οποίος ονόμασε την πόλη αυτή, προς τιμήν της γυναίκας του, ως Θεσσαλονίκη. Η ονομασία αυτή είναι σύνθετη αρχαία ελληνική λέξη και προέρχεται από τις άγνωστες σε μη γνωρίζοντες την πραγματική και πλουσιότερη στον κόσμο ελληνική γλώσσα «Θίν», «Αλός» και «Νίκη», που σημαίνει «Παραθαλάσσια Νίκη».
Η Νεάπολη (δηλαδή Νέα Πόλη) των αρχαίων Μακεδόνων, ονομάσθηκε αργότερα ως Χριστούπολη, επειδή ήταν το πρώτο μέρος της Ευρώπης που πάτησαν τα ιερά πόδια των απεσταλμένων του Χριστού, Παύλου και Σίλα -όπου υπάρχουν σήμερα μνημεία στον ιερό τόπο αυτό- ενώ οι εχθροί και έμποροι του Χριστιανισμού ονόμασαν μετέπειτα την πόλη αυτή ως Καβάλα, όπως είναι γνωστή σήμερα, για να μη θυμίζει τίποτε από τη μεγάλη και αδιάψευστη ιερή της Ιστορία. Κατά τον ίδιο τρόπο και λόγο ονόμασαν κάποιοι ασεβείς και απολίτιστοι τη Θεσσαλονίκη ως «Solun»!
Αμέσως μετά, ο Παύλος και ο Σίλας επισκέφθηκαν πεζοπορούντες τη γειτονική μεγάλη και πρώτη τότε πόλη των Μακεδόνων Φίλιπποι, όπου βάφτισαν και την πρώτη Χριστιανή της Ευρώπης, μία Πωλήτρια χρωμάτων, με το όνομα Λυδία η Φιλιππισία και ίδρυσαν εκεί την πρώτη Χριστιανική Εκκλησία της Ευρώπης, που αγάπησε ο Απ. Παύλος περισσότερο από όλες τις άλλες Εκκλησίες που ίδρυσε. Τότε όλοι οι Χριστιανοί ήταν ίδιοι και ίσοι μεταξύ τους, ως αδελφοί εν Χριστώ!
Αμέσως μετά από τους Φιλίππους επισκέφθηκαν την Αμφίπολη και την Απολλωνία, αρχαίες Μακεδονικές πόλεις, όπου Αθηναίοι και Σπαρτιάτες έδωσαν μεγάλες μάχες για τον πλούτο της περιοχής και το χρυσάφι του Παγγαίου και όπου τα μνημεία τους διασώζονται μέχρι σήμερα ως μάρτυρες και της Ιστορικής Αλήθειας όσων μπορείτε να διαβάσετε και να βρείτε στα Χριστιανικά ιερά βιβλία, αν τυχόν δεν πιστεύετε στη Χριστιανική Θρησκεία, με άφιξή τους στην επόμενη πόλη που ήταν η Θεσσαλονίκη των Μακεδόνων. Στη Θεσ/νίκη, επί τρία Σάββατα, διδάχθηκε ο Λόγος του Θεού και εδώ «πολλοί εκ των θεοσεβών Ελλήνων και πολύ πλήθος εκ των πρώτων γυναικών» (Πράξεις Αποστόλων, Κεφ. ΙΖ΄, στ. 4-5)πείσθηκαν και ενώθηκαν με τον Παύλο! Έλληνες και Ιουδαίοι υπήρχαν τότε στη Μακεδονία και σήμερα υπάρχουν μόνον Έλληνες απόγονοι των αρχαίων Μακεδόνων με τα ίδια αρχαία ελληνικά ονόματα.
Όλα τα παραπάνω συνέβησαν περί το έτος 50 μ.Χ., δηλαδή πραγματικές γεωγραφικές, χρονικές και ιστορικές Αλήθειες για την περιοχή της Μακεδονίας και τους Μακεδόνες, πριν από 1.950 έτη, που αποδεικνύονται μέσα από την Αγία Γραφή και 3.000 έτη ιστορικής Αλήθειας, που μπορείτε να βρείτε από τα άλλα αρχαία αποδεικτικά στοιχεία και ιδιαίτερα από τους εκατοντάδες τόμους ελληνομακεδονικών βιβλίων, που καταλήστευσαν οι κατακτητές Ρωμαίοι δια του Στρατηγού τους Αιμίλιου Παύλου το έτος 168 π.Χ. από την αρχαία και δεύτερη Πρωτεύουσα των Μακεδόνων Πέλλα, που ίδρυσε ο μεγάλος Βασιλιάς Αρχέλαος των Μακεδόνων κοντά στην Πόλη μας Θεσσαλονίκη. Με αυτά τα βιβλία ιδρύθηκε και η πρώτη βιβλιοθήκη των Δυτικών λαών στη Ρώμη, μαζί με τα, επίσης κλεμμένα, βιβλία του Αριστοτέλη και άλλων Φιλόσοφων από την Αθήνα, που τα σύλησε ο Ρωμαίος Σύλλας το έτος 86 π.Χ. και τα οποία αργότερα μεταφράσθηκαν κατά τα συμφέροντα των τότε ισχυρών και έτσι όλοι οι Δυτικοί λαοί απέκτησαν σχετική ελληνική παιδεία και πολιτισμό, δια της φτωχής βέβαια γλώσσας τους. Τότε δεν υπήρχαν στην Ευρώπη οι, χωρίς βάθος Ιστορίας, όπως αυτή των Ελλήνων, σημερινοί λαοί και είναι επόμενο να μη θέλουν να διδαχθούν και να μάθουν αυτές τις αδιάψευστες μεγάλες ιστορικές Αλήθειες για το μεγαλύτερο και ισχυρότερο λαό, που ήταν οι Αρχαίοι Έλληνες στις τότε γνωστές περιοχές.
Η μεγάλη Αλήθεια, όμως, που οφείλουμε να γνωρίζουμε εμείς οι Ασφαλιστές της όλης γεωγραφικής περιοχής περί την αρχαία Ελληνομακεδονική πόλη της Θεσσαλονίκης, είναι η ιστορική αποκάλυψη, δια της αδιάψευστης Αγίας Γραφής (Πράξεις των Αποστόλων, Κεφ. ΙΖ΄, Στίχοι 5-9) της γνώσεως και ασκήσεως στη Θεσσαλονίκη, από τους τότε Μακεδόνες της πόλεως, όσων πριν από τρεις και πλέον αιώνες είχε διδάξει ο Αριστοτέλης και είχε υλοποιήσει ο Μέγας Αλέξανδρος για τις Ιδιωτικές συναλλαγές με εγγυήσεις, δηλαδή τραπεζική και ασφαλιστική αντίληψη και πράξη, αφού όταν οι «Ιουδαίοι και χυδαίοι» του όχλου της πόλεως συνέλαβαν και οδήγησαν τον Παύλο στους «Πολιτάρχες του Δήμου» για να τον φυλακίσουν, ο τότε ελληνικότατου ονόματος Ιάσονας, με εισφορές και πληρωμές των άλλων «θεοσεβών Ελλήνων και των πρώτων γυναικών της πόλεως», κατέθεσαν στους Πολιτικούς Αρχηγούς του Δήμου (Πολιτάρχες) εγγύηση (σημερινό ασφαλιστήριο και σημερινό τραπεζικό εγγυητικό έγγραφο) και έτσι αφέθηκε ελεύθερος ο Παύλος και ο Σίλας, που έφυγαν αμέσως προς τη γειτονική πόλη Βέροια, όπου και η αρχαία πρώτη Πρωτεύουσα των αρχαίων Μακεδόνων με το όνομα Αιγές (σήμερα για λόγους προπαγάνδας και παραπλάνησης όσων δε γνωρίζουν Ιστορία λέγεται «Βεργίνα» και όπου το έτος 1978 ανακαλύφθηκε ο τάφος του Φιλίππου Β΄ με το Ελληνομακεδονικό ιερό έμβλημα του Δεκαεξάκτινου Ήλιου και τις, σε ελληνική γλώσσα, επιγραφές, που βλέπουν, θαυμάζουν και σέβονται όλοι οι ελεύθεροι και πολιτισμένοι άνθρωποι του κόσμου, εκτός βέβαια από τους δυστυχείς πληρωμένους Πράκτορες και διαταγμένους Υπαλλήλους των διεθνών τρομοκρατών και εμπόρων των λαών).
Και στη Βέροια της ίδιας πάντα μίας Μακεδονίας, σύμφωνα με όσα αναγράφονται στις Πράξεις των Αποστόλων (Κεφ. ΙΖ΄, στίχοι 10-13) «πολλοί μεν επίστευσαν και εκ των επισήμων ελληνίδων γυναικών και εκ των ανδρών ουκ ολίγοι»!
Έλληνες και Ελληνίδες -και όχι Ιουδαίοι- στην περιγραφόμενη μία και αληθή Μακεδονία πίστευαν στο λόγο του Θεού, που δίδασκε θεόπνευστα ο Απόστολος Παύλος, ο Σίλας και ο Τιμόθεος. Ελληνικά ονόματα αναφέρονται για τις πόλεις και για τους κατοίκους της Μακεδονίας των 3.000 ετών γνωστής Ιστορίας του Ελληνικού Έθνους στη Χερσόνησο, που σήμερα, από την κατοχή πολλών αιώνων από τους Τούρκους, ονομάζεται στην ανατολική τους γλώσσα ως «Βαλκάνια», ενώ πριν από την ονομασία αυτή η αληθής ονομασία ήταν «Ελληνική Χερσόνησος» και «Χερσόνησος του Αίμου», που είναι ελληνική ονομασία και αυτή.
Αμέσως μετά τη Βέροια και επειδή και εδώ διώχθηκε από τους Ιουδαίους της Θεσσαλονίκης, ο Απόστολος Παύλος οδηγήθηκε, από Μακεδόνες Έλληνες, με πλοίο από το Θερμαϊκό Κόλπο προς τη Νότια Ελλάδα και μέχρι την Αθήνα και την Κόρινθο της Πελοποννήσου. Από την Αχαΐα, όπως λέγονταν τότε η Νότια Ελλάδα, επέστρεψε στην Ασία μέσω των ελληνικών νησιών του Αιγαίου, για να επισκεφθεί και πάλι πολλές φορές την ίδια πάντα Μακεδονία και Αχαΐα, δηλαδή ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και να στείλει πολλές επιστολές του στις τότε πόλεις της Μακεδονίας και στους άλλους Έλληνες πρωτοχριστιανούς, όπου ίδρυσε τις πρώτες Χριστιανικές Εκκλησίες στην Ευρώπη, όπως είναι οι δύο επιστολές του προς Θεσσαλονικείς, μία προς Φιλιππισίους και μία προς Κορινθίους, όλες στην Ελληνική γλώσσα, μέχρι τελικής επίσκεψής του στη Ρώμη, όπου και τελικά φονεύθηκε δια λογχισμού, συνοδευόμενος πάντοτε από τον «Αρίσταρχον τον Μακεδόνα τον εκ Θεσσαλονίκης» (Κεφ. ΚΖ΄, 2). Οι πάντα πολιτισμένοι Μακεδόνες και υπόλοιποι Έλληνες τίμησαν και πίστεψαν στον απεσταλμένο του Χριστού Απόστολο των Εθνών, ενώ οι απολίτιστοι Ρωμαίοι της Δύσης φυλάκισαν και φόνευσαν τον Απόστολο Παύλο, όπως, υπό τους ίδιους Ρωμαίους, σταύρωσαν το Χριστό οι τότε Ιουδαίοι. Αυτή είναι η Ιστορική διαφορά των λαών και αυτή η πολιτισμική και πνευματική Υπεροχή των Ελλήνων ανά τους αιώνες στον κόσμο. Γι΄ αυτούς τους αληθείς λόγους, οι Έλληνες είναι ο περιούσιος και αγαπημένος του Θεού και ανθρώπων, λαός του κόσμου!
Στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης δεν αναφέρει η Αγία Γραφή άλλους λαούς και άλλες χώρες, όπως σήμερα εμφανίζονται νέοι λαοί και νέες χώρες ως κατακτητές και άρπαγες της αρχαίας μεγάλης Ελλάδος και της κοιτίδος και μητέρας γης των Ελλήνων, που είναι η μία και ίδια πάντα Μακεδονία.
Από τα παραπάνω, ιστορικά τουλάχιστον, της Αγίας Γραφής, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι κανένας απολύτως πλαστογράφος της Ιστορίας και της Αλήθειας δεν μπορεί να διαψεύσει και κανένας δεν μπορεί να δώσει άλλα ονόματα στη μία και αναλλοίωτη Μακεδονία και στους Μακεδόνες της. Όποιος ισχυρίζεται, δηλώνει και πιστεύει ιστορικά ψεύδη και πολιτικές προπαγάνδες για το αντίθετο, δεν είναι μόνον τυφλός στο νου και ψεύτης, αλλά υβριστής, βλάσφημος και αντίχριστος, άξιος περιφρονήσεως από όλους τους σοβαρούς και πολιτισμένους ανθρώπους του κόσμου.

Σας θυμίζουμε τη Ρώμη

Με όλα τα παραπάνω αποδεικτικά της μόνης Αλήθειας, καταλήξαμε, δια του Αποστόλου των Εθνών Παύλου, στη Ρώμη για να σας θυμίσουμε το Διεθνές Δίκαιο και τις ισχύουσες Διεθνείς Αποφάσεις για τις Διεθνείς ασφαλίσεις που λήφθηκαν στην πόλη αυτή στις 26 και 27 Μαΐου του έτους 1994 και που αποδέχθηκε και συμφώνησε εγγράφως η πολύ νέα στην Ιστορία του κόσμου χώρα σας σχετικά με την απαγόρευση χρήσεως του ονόματος «Μακεδονία» από το Εθνικό σας Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης και τα μέλη του, όπως είναι η πολύ νέα στο διεθνή ασφαλιστικό χώρο Ασφαλιστική σας Εταιρία, για τη λειτουργία του Διεθνούς Συστήματος Πρασίνων Καρτών (ασφαλίσεις και χειρισμός ζημιών αυτοκινήτων στο εξωτερικό). Στα πολιτικά σας πράγματα στη χώρα σας, αλλά και στις μη ασφαλιστικές σχέσεις σας με άλλες χώρες και Πολιτικούς, «που δε γνωρίζουν Ιστορία», ούτε διάβασαν ποτέ την Αγία Γραφή, μπορείτε να ονομάζεσθε και να κάνετε ό,τι θέλετε. Στα διεθνή ασφαλιστικά και ιδιαίτερα προς τη χώρα μας και τη Μακεδονία μας όμως δεν μπορείτε να ονομάζεσθε με το δικό μας κλεμμένο όνομα, από διεθνείς συμβάσεις. Εμείς δεν επιτρέπουμε σε κανέναν απολύτως την παραβίαση αυτή! Η πολιτική προπαγάνδα και εξαπάτηση των ασφαλιζομένων δεν έχει θέση στις διεθνείς ασφαλίσεις και στην Επιστήμη που υπηρετούμε προς όφελος του Παγκόσμιου κοινωνικού συνόλου. Οι τίμιοι Ασφαλιστές υπηρετούν κοινωνικούς και οικονομικούς σκοπούς μόνον και όχι πολιτικούς και κατακτητικούς.
Επειδή με την από 3/7/03 επιστολή σας προς την Εταιρία μας παραβιάζετε, ίσως από άγνοια και ίσως από παραπλάνησή σας, τις δεσμευτικές Διεθνείς Αποφάσεις της Ρώμης, που λήφθηκαν από όλες τις Εθνικές Αντιπροσωπείες στη Γενική Συνέλευση του ανεξάρτητου, από Κυβερνήσεις και Πολιτικές Αρχές, Διεθνούς Οργανισμού του Συστήματος Πρασίνων Καρτών Ασφαλίσεων, που τελεί υπό την αιγίδα του Ο.Η.Ε., σας στέλνουμε αντίγραφα των επίσημων πρακτικών αυτών που αφορούν την αίτηση και όρους αποδοχής, αλλά και παραμονής, του Εθνικού σας Γραφείου στο Διεθνή αυτό Οργανισμό (Σύστημα), όπου έγινε δεκτό το Εθνικό σας Γραφείο, του οποίου είστε υποχρεωτικά μέλος, υπό τον απαράβατο όρο και προϋπόθεση να χρησιμοποιείτε, σε όλες τις συναλλαγές που αφορούν τη λειτουργία του συστήματος Διεθνούς Ασφάλισης Αυτοκινήτων, εντός και εκτός της χώρας σας και προς όλα τα άλλα Εθνικά Γραφεία Διεθνούς Ασφάλισης και προς τα μέλη τους, μόνον την ονομασία με την οποία έγινε δεκτή η χώρα σας στον Ο.Η.Ε. ως FYROM ή άλλη -κοινώς αποδεκτή- δηλαδή αυτή που θα αποδεχθούμε και εμείς οι μόνοι στον κόσμο Μακεδόνες- αν και όταν αναγνωρίσει νέα ονομασία ο Ο.Η.Ε. Στο σημείο αυτό δηλώνουμε, προς κάθε πλευρά, ότι και αν ακόμη ο, περιφρονούμενος από όσους τον ίδρυσαν και ήδη τον καταλύουν, Ο.Η.Ε. και οποιαδήποτε Κυβέρνηση του κόσμου, αναγνωρίσουν τη χώρα και το Γραφείο σας με το κλεμμένο όνομα της δικής μας ιερής και ιστορικής Πατρίδος, εμείς οι Μακεδόνες ποτέ δε θα δεχθούμε άλλη Μακεδονία εκτός Ελλάδος!! Είμαστε οι αποκλειστικοί ιδιοκτήτες του ονόματος και μόνο εμείς δικαιούμαστε του ονόματος αυτού και κανένας άλλος, εντός και εκτός Ελλάδος!!
Τις διεθνείς αποφάσεις στη Ρώμη δεν τις πήραμε εμείς, ούτε η χώρα μας Ελλάδα, που απείχε μάλιστα της τελικής ψηφοφορίας στη Γενική Συνέλευση κατά την 26 και 27/5/1994, αλλά τις πήρε η χώρα σας και όλα τα άλλα Εθνικά Γραφεία (44 σήμερα) που συνθέτουν το Συμβούλιο των Εθνικών Γραφείων (COUNCIL OF BUREAUX). Αυτές οι αποφάσεις των Εθνικών Γραφείων Διεθνούς Ασφάλισης δεν ανατρέπονται από αναρμόδιους Οργανισμούς, Πολιτικούς και Κυβερνήσεις ούτε και από Πράκτορες κάθε είδους εμπορίου και άνομης συναλλαγής, ακόμη και συνειδήσεων. Πρέπει να γνωρίζετε και να το δηλώνετε ότι τα Εθνικά Γραφεία Διεθνούς Ασφάλισης είναι ανεξάρτητα από εκτός Ευρώπης Οργανισμούς και Κυβερνήσεις. Τα παραπάνω ορίζονται από το άρθρο 1 της Οδηγίας 72/166/ΕΟΚ και δεσμεύουν και τις χώρες που δεν είναι μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με τις αποφάσεις όλων των Εθνικών Γραφείων-Μελών (Αποφάσεις στην Κρήτη της Ελλάδος με ισχύ τους από 1/7/2003, γνωστή ως UNIFIED AGREEΜΕΝΤ).
Εμείς, ως υποχρεωτικό μέλος του Ελληνικού Γραφείου Διεθνούς Ασφάλισης, που είναι εκλεγμένο μέλος της Διαχειριστικής Επιτροπής του Διεθνούς αυτού Οργανισμού, έχουμε διεθνή υποχρέωση αυστηρής τήρησης των αποφάσεων αυτών, ανεξάρτητα και πέραν των όποιων άσχετων διμερών Πολιτικών ή Οικονομικών αποφάσεων και συμφωνιών μεταξύ των Κρατών μας και μεταξύ άλλων Κρατών που δεν είναι μέλη του ειδικού Οργανισμού Διεθνούς Ασφάλισης στην Ευρώπη (όπως είναι οι Η.Π.Α., ο Καναδάς, η Αυστραλία, η Ρωσία, η Ιαπωνία κ.λπ.), που καμία απολύτως ισχύ δεν έχουν και δεν μπορούν να τροποποιήσουν τις τελικές διεθνείς αποφάσεις της Ρώμης για το Σύστημα της Διεθνούς Ασφάλισης.
Ελπίζουμε ότι και τα παραπάνω είναι απλά και κατανοητά σε κάθε τίμιο άνθρωπο του κόσμου και ιδιαίτερα σε κάθε τίμιο Ασφαλιστή, όπως πιστεύουμε ότι είσθε -και πρέπει να είσθε- και εσείς!
Επειδή ο Ο.Η.Ε. δεν έλαβε νεώτερες αποφάσεις για την όποια αλλαγή της ονομασίας της χώρας σας, η οποία παραμένει ως «Πρώην (δηλαδή δεν είναι τώρα) Γιουγκοσλαβική Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Μακεδονίας» και συνοπτικά «FYROM» και επειδή στην περίπτωσή μας το όλο θέμα δεν είναι πολιτικό, ούτε και εθνικό, αλλά θέμα ανέκκλητων Διεθνών Αποφάσεων και σεβόμενοι τις Διεθνείς Αποφάσεις αυτές της Ρώμης,
είμαστε υποχρεωμένοι
με λύπη μας, αλλά και έντονη διαμαρτυρία μας, να επιστρέψουμε, ως διεθνώς παράνομη και απαράδεκτη, την από 3/7/03 επιστολή σας για υπόθεση πράσινης κάρτας (Διεθνής Ασφάλιση) υποτιθέμενης ζημίας ασφαλισμένου μας (την αρνείται ο ίδιος), στην οποία διεθνώς παράνομα αναφέρετε τη χώρα σας ως δήθεν «Μακεδονία» και όχι ως «FYROM», όπως έχετε υποχρέωση, αλλά και το Εθνικό σας Γραφείο ως δήθεν «Εθνικό Μακεδονικό Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης», ενώ αυτό έχει αναγνωρισθεί διεθνώς μόνον ως «INTERNATIONAL GREEN CARD BUREAUX OF FYROM- FYROM», άλλως και σε παρόμοια περίπτωση, με προβλεπόμενες από τον Κανονισμό ενέργειες της Επιτροπής και των άλλων μελών, το Γραφείο σας πρέπει να αποβληθεί ως παραβάτης των διεθνών αποφάσεων της Ρώμης! Διαφορετικά, θα έχουν αναζητητέες ευθύνες όσοι ανέχονται και σιωπούν για τις παραβάσεις αυτές. «Αισχρόν εστίν σιγάν», είπε ο Ρήτορας της αρχαίας Αθήνας, Δημοσθένης. Εμείς απλά σας βοηθούμε και σας προστατεύουμε συναδελφικά, για να μην είστε διεθνείς παραβάτες στα διεθνή ασφαλιστικά θέματα και να έχουμε μαζί σας νόμιμες σχέσεις και νόμιμες συναλλαγές, επί πραγματικών και αληθών ζημιών και αποζημιώσεων. Έχουμε τριάντα πέντε (35) ετών διεθνή ασφαλιστική εμπειρία και μπορούμε να συμβουλεύσουμε σωστά νεότερους και άπειρους στα θέματα αυτά.
Σας θυμίζουμε τις διδασκαλίες του Μακεδόνα μεγάλου Φιλόσοφου όλων των εποχών Αριστοτέλη (αυτές που τώρα και με μεγάλες δαπάνες τις διδάσκουν ελληνομαθείς σε μεγάλες Επιχειρήσεις των Η.Π.Α.), για την Ηθικότητα στις Ιδιωτικές Συναλλαγές («Ηθικά Νικομάχεια», Κεφάλαιο περί Αρετής) και οφείλουμε να σας απευθύνουμε την παρούσα επιστολή μας μόνο στην Ελληνική γλώσσα, που γνωρίζουν, ομιλούν και γράφουν οι αληθείς Μακεδόνες εδώ και 3.000 χρόνια!! Όποιος δεν ομιλεί και δε γνωρίζει ελληνικά, δεν είναι Μακεδόνας, σύμφωνα και με όσα αναφέρονται στην Αγία Γραφή, που περιγράψαμε και μπορείτε μόνοι σας να διαπιστώσετε. Ελληνική ήταν και είναι η γλώσσα και γραφή των Μακεδόνων! Αυτή η Αλήθεια δεν μπορεί να διαψευσθεί από κανέναν λογικό άνθρωπο, έστω και ημιμαθή.
Για το θέμα του περιεχομένου της από 3/7/03 επιστολής σας, παρακαλούμε να επανέλθετε σύμφωνα με τις Διεθνείς Αποφάσεις της Ρώμης και με ονομασία της χώρας και Εθνικού σας Γραφείου ως FYROM, για να επιληφθούμε επί της ουσίας και νόμιμα. Εμείς, οι Μακεδόνες Ασφαλιστές και Σπουδαστές του Μακεδόνα Αριστοτέλη, δεν μπορούμε και δε θα γίνουμε ποτέ συναυτουργοί σε διεθνείς παραβάσεις. Και εμείς, οι Θεσσαλονικείς Πολίτες, έχουμε ως ανέκκλητη παρακαταθήκη τις γραπτές εντολές του Απ. Παύλου να ενεργούμε τίμια και Χριστιανικά από μόνοι μας «δια να περιπατούμε μετ΄ ευσχημοσύνης προς τους έξω» (Α΄ προς Θεσσαλονικείς Επιστολή, Κεφ. Δ΄, 12΄). Εμείς είμαστε οι Μακεδόνες και σε μας έστειλε Επιστολή ο Απόστολος των Εθνών Παύλος! Δεν έστειλε σε σας Επιστολή ο Απ. Παύλος, διότι δεν υπήρχατε τότε ως χώρα και ως λαός. Ούτε αυτήν την Αλήθεια μπορείτε να αγνοήσετε εσείς και όσοι δεν έχουν στοιχειώδη μόρφωση και όσοι δεν είναι τίμιοι άνθρωποι.
Θα χαρούμε ιδιαιτέρως αν συμμορφωθείτε, όπως έχετε διεθνή υποχρέωση και αν μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε την ίδια γλώσσα που χρησιμοποίησε και ο Απόστολος Παύλος στις προς Θεσσαλονικείς επιστολές του, που δεν ήταν Αγγλική, Εβραϊκή ή άλλη γλώσσα, αλλά μόνον Ελληνική, δηλαδή τη Μακεδονική του Αριστοτέλη μέχρι και του Ομήρου. Ο Μέγας Αλέξανδρος με τον Όρκο του στην Ώπη της Ασίας το έτος 324 π.Χ., στην ίδια πάντα γλώσσα, δε χώρισε τους ανθρώπους σε Έλληνες και ξένους, αλλά τους χώρισε μόνο με το κριτήριο της Αρετής, που διδάχθηκε ο ίδιος ζωντανά από τον Αριστοτέλη στη Μίεζα και πείσθηκε ότι «κάθε καλός ξένος είναι Έλληνας, ενώ κάθε κακός Έλληνας είναι χειρότερος και από βάρβαρο»! Μπορείτε, λοιπόν, αν θέλετε, να είσθε και εσείς «Έλληνες Μακεδόνες», με κάποιο δικό σας και όχι δικό μας όνομα, ως καλοί ξένοι και καλοί γείτονες, όπως μπορούν και άλλοι να είναι καλοί Έλληνες, αν διδαχθούν Ιστορία και αν διαβάσουν την Αγία Γραφή.
Με την ελπίδα ότι σας βοηθούμε, με όλα τα παραπάνω αληθή και αποδεδειγμένα, να συμμορφωθείτε στις Διεθνείς υποχρεώσεις σας και να πληροφορηθείτε τη μόνη Αλήθεια για τους Μακεδόνες και τη Μακεδονία, διατελούμε.

Joomla templates by a4joomla

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί Cookies συνεδρίας. Με τη χρήση της, και εφόσον τα Cookies γίνονται αποδεκτά σύμφωνα με τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας (browser), συμφωνείτε με τη χρήση αυτών των Cookies. Τα Cookies συνεδρίας είναι προσωρινά αρχεία Cookies τα οποία διαγράφονται όταν απενεργοποιείτε τον περιηγητή σας. Όταν τον επανεκκινήσετε και επισκεφτείτε εκ νέου τον ιστότοπο που δημιούργησε το cookie, o ιστότοπος θα σας αντιμετωπίσει σαν ένα νέο επισκέπτη. Πολιτική Cookies Κλείσιμο