ΟΜΕ

  ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Τίνος είναι το Πρόβλημα ηλίθιε; 

       Αν σου κλέψω το πορτοφόλι, μαζί με την ταυτότητά σου και εμφανίζομαι εγώ με το δικό σου όνομα και την δική σου ταυτότητα, υπό την «αναγνώριση» άλλων κλεπταποδόχων ή και εντελώς ανίδεων, δεν θα σου αρπάξω μετά ό,τι άλλο έχεις δικό σου, αφού και εσύ δέχεσαι ότι εγώ είμαι εσύ και εσύ είσαι ο κανένας, ηλίθιε;

       Είδα ότι φοράς ρολόγι, δαχτυλίδι και παπούτσια, αλλά μαύροι, άσπροι, κίτρινοι, κόκκινοι, μπλε, κλεπταποδόχοι και γυρολόγοι, «αναγνωρίζουν», ότι είναι όλα δικά μου και δικά τους, αφού αυτοί «αποφασίζουν» γι’ αυτά και εσύ συμφωνείς μαζί τους «και για να λύσουν» το…πρόβλημά τους!

       Επομένως και μέχρι αύριο απαιτώ να μου παραδώσεις ό,τι έχεις και δεν έχεις πάνω σου, στο σπίτι σου, στην οικογένειά σου, στον τόπο σου ως Έλληνας και ιδιαίτερα ως Μακεδόνας, για να λυθεί επιτέλους το…πρόβλημα!

       Και αν τυχόν δεν είσαι δοτός και ούτε πληρωμένος για να παριστάνεις τον ηλίθιο, τότε ακόμη χειρότερα για σένα επειδή, εκτός του ότι είσαι πράγματι ηλίθιος, δεν είσαι ούτε Μακεδόνας, αλλά ούτε και Έλληνας.     

        Απλά βάρος της γης είσαι και αστοχία της φύσης.

        Αυτό θα το καταλάβεις αμέσως, έστω και αν είσαι τελείως «ακατοίκητος» πνευματικά ή απόλυτα εξαπατημένος, στην χώρα και στον τόπο σου, όπως πιστεύω ότι είσαι, με την εξής ερώτηση: Αν αυτό το τεχνητό μόρφωμα και δήθεν κρατίδιο των δύστυχων και πάντα άστεγων εθνικά Σκούπων (Σκοπών φύλαξης των Ελληνομακεδονικών συνόρων) και τώρα δήθεν Σκοπιανών (πάλι από την ίδια λέξη Σκοπιά), έκλεβε το δικό σου όνομα, την ταυτότητα και την όποια περιουσία σου, μαζί με το όνομα της δικής σου Πατρίδας ή Περιοχής ή Πόλης ή τυχόν προκοπές σου, τίνος θα ήταν το πρόβλημα;

            Θα ήταν δικό σου ή του όποιου και κάθε κλέφτη, παν-ηλίθιε και διεστραμμένε;

       Αφήνω στην άκρη την Ιστορία, Παιδεία, Μόρφωση, Ηθική και Λογική με τα οποία δεν έχεις απολύτως καμία σχέση και γνώση, ούτε και θα σου τα διδάξω αφού είσαι ή παριστάνεις το δίποδο ζώο με μεγάλα κέρατα, κατάλληλος μόνον ως έκθεμα και σπουδή της παλαιοντολογίας ή του χασάπη ζώων.

       Άλλο και πολύ απλό θα σου πω, που το καταλαβαίνουν και όλα τα συμπαθή τετράποδα, ακόμη και οι πέτρες, που είναι σταθερές και βλέπουν να περνούν και να χάνονται ποικίλοι και διάφοροι Λωποδύτες, Απατεώνες, Κλέφτες και Ληστές, κτήνη και ζώα, ίσως καλύτερα από σένα.

       Αν μπορούσαν και για τους δικούς τους λόγους, Απάτης και Κλοπής πάντα, θα είχαν ονομάσει και θα είχαν επιβάλλει υποχρεωτικά, παντού και σε όλους, σκέτο και μονολεκτικό το όνομα Μακεδονία, έξω από την Ελλάδα, χωρίς να ρωτήσουν καμία απολύτως Ελλάδα και καμία, μία και μόνη στον κόσμο, Μακεδονία της.

       Γιατί όμως την ρωτούν και την υποχρεώνουν, με δοτούς και πρόθυμους να την ξεπουλήσουν, να κάνει παζάρια και συμφωνίες για απατηλά και ληστρικά πλάγια και σύνθετα ονόματα και όχι απλά και μονολεκτικά, αφού το «πορτοφόλι» που προσπαθούν να κλέψουν, χρόνια και αιώνες τώρα, είναι ένα και ίδιο και λέγεται σκέτο Μακεδονία και όχι «άνω-κάτω, πέρα-δώθε» κάθε φορά;

Αυτά τα λωποδυτικά και πολύ χαζά ακόμη και για μυαλά νήπιων και παπαγάλων κόλπα, δήθεν διπλωματικά, θα τα καταλάβαινες σίγουρα και εσύ αν δεν ήθελες να σε βλέπουν και να σε θεωρούν δίποδο ζώο στον τόπο σου και διεθνώς. Το δικό μου άλυτο πρόβλημα είναι ότι με θεωρούν και εμένα ίδιο σαν εσένα.  

Τέλος και εφόσον είσαι βαθειά νυχτωμένος ή εξαπατημένος για τους δήθεν «Μακεδόνες», εκτός Ελλάδος, σε συμβουλεύω να ακούσεις (αφού είσαι πλήρως αδιάβαστος) τις δηλώσεις από εκείνον τον πρώτο Πρόεδρο των σημερινών Σκοπών-Σκοπιανών Γκλιγκόρωφ, που μεταδίδονται τηλεοπτικώς και διαδικτυακώς διεθνώς, με τις οποίες ξεκαθάρισε ότι: «Eίμαστε Σλαύοι (ορθά Σκλάβοι) που ήρθαμε εδώ τον 6ο μ.Χ αιώνα και δεν έχουμε καμία σχέση με την Μακεδονία του Μέγα Αλέξανδρου».

Και δηλαδή, «ήρθαν εδώ ως Σκλάβοι» άλλων, αλλά δεν μας είπε ούτε από πού ήρθαν, ούτε γιατί ήρθαν και κυρίως ούτε ποιους βρήκαν «εδώ», στον σημερινό τόπο τους και πως και γιατί τον κατέχουν αφού ήταν και είναι Σκλάβοι; Δεν μας είπε ούτε από από ποιους και πως τον έκλεψαν και τον λεηλάτησαν και ούτε γιατί «αλληθωρίζουν» μόνον νοτιότερα και όχι βορειότερα, δυτικότερα και ανατολικότερα.

Αυτά όμως είναι ξεκάθαρα από την μόνη αλήθεια του ότι «δεν έχουν καμία σχέση με τους Μακεδόνες του Μέγα Αλέξανδρου», που όχι μόνον ήταν το πλέον τρισένδοξο και πανίσχυρο Κράτος των Ελλήνων, αλλά ήταν και παγκόσμια Αυτοκρατορία, μία και μοναδική των Ελλήνων, που αυτή καίει και προκαλεί φόβο και τρόμο στους ζηλόφθονες και τιποτένιους που πάντα αγωνιούν μην τυχόν επαναβιωθεί.

Είπα ότι δεν θα σου διδάξω Ιστορία και Παιδεία, Ηθική και Λογική, αφού είσαι και δείχνεις πλήρως ακατάλληλος και «άχθος αρούρης» (βάρος της γης), όπως έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες για τους «μπαρ-μπαρ», όπως εσύ.

Δεν μπορώ όμως να αποσιωπήσω ότι, αυτούς που «βρήκαν» όταν «ήρθαν» και μετά, δηλαδή τους γηγενείς Έλληνες Μακεδόνες, τους έσφαξαν, τους λήστεψαν και τους βασάνισαν κτηνωδώς και ανατριχιαστικά, εξαναγκάζοντας όσους μπόρεσαν να επιζήσουν, να μην είναι Έλληνες και να γίνουν δικοί τους Σκλάβοι, όπως ακριβώς έκαναν και οι Τούρκοι και άλλοι εξίσου βάρβαροι, με την προς τους έξω εξαπατημένους λαούς προπαγάνδα τους ότι όσοι γλύτωσαν από την Γενοκτονία των Μακεδόνων είναι πλέον εχθροί των Ελλήνων και ανήκουν δήθεν στην «Μακεδονία για τους Μακεδόνες», των ζώων και των κτηνών. Αυτήν, δηλαδή, που ως πληρωμένος ή πραγματικά πανηλίθιος, «αναγνωρίζεις» και εσύ ως όμοιος, αν όχι ανώτερος σε διαστροφή φρενών και ενστίκτων, με το παραμύθι και την παιδική καραμέλα «για να μπει στο ΝΑΤΟ» και για να προστατευθεί από την «Ρωσική Αρκούδα», που πάντα σφάζεται παγκοσμίως με τον ίδιο πάντα «δυτικό Λύκο». Και αυτήν την τώρα λυκοειδούς μορφής και επιβολής «Μακεδονία», εκτός της Ελλάδας και κατά της Ελλάδας, διατάχθηκαν να «αναγνωρίσουν» ευτελή «γιουσουφάκια» και γελοίοι «σφογγοκολάριοι» υποταγμένων Κυβερνήσεων απλά και μόνον για την πρόσκαιρη καρέκλα τους, ποτέ όμως οι έντιμοι και κοινής λογικής λαοί και ικανοί πολίτες του κόσμου, όσο παραπλανημένοι και εξαπατημένοι και αν είναι, αφού από αιώνες γνωρίζουν ότι ένα πολυσύνθετο μωσαϊκό γυρολόγων και τυχάρπαστων ποτέ δεν θα μπορέσει να ομονοήσει και να γίνει ένα και συμπαγές, χωρίς το αρρήκτως αρχαιοελληνικό συνθετικό του «όμαιμουομόγλωσσου, ομότροπουκοινών ηθών και πίστεων», άρα θα χρειάζονται πάντα «προστάτη» και πάντα ξένο όνομα και ταυτότητα, μέχρι να αποκτήσουν την τελική και λυτρωτική τους Ελληνική.

       Επομένως και για όλους τους άλλους, εκτός από σένα και τους ομοίους σου, για ψευδώς τεχνητή χώρα (τρόπος του λέγειν η «χώρα») των κάθε είδους, μορφής και εποχής, «Αρκουδο-Λύκων» πρόκειται, εδώ και 150 χρόνια, οπότε αυτό το όνομα μπορεί και πρέπει να την εκφράζει. Έτσι πρέπει να ονομαστεί για να λυθεί και το αιωνίως άλυτο «Ανατολικό Ζήτημα», που δεν είναι τίποτε άλλο παρά η προσπάθεια αρπαγής, σφαγής και καταλήστευσης της πανάρχαιης και τρισένδοξης Μακεδονίας και Θράκης των Ελλήνων, από κάθε είδους, μορφής και εποχής, κρατούντα Αρκουδόλυκο, που σε έκανε ηλίθιο και ζώο. Εκεί, στην «Δημοκρατία των Αρκουδόλυκων» ανήκεις και στον δικό της αλληλοσπαραγμό, που δεν με αφορά και δεν ασχολούμαι.

       Άλλως και εφόσον κανένας από τους όποιους και κάθε είδους «εσύ» καίγονται και κόπτονται για άλλη σύνθετη ονομασία και χωρίς ανάμιξη του όποιου και κάθε μορφής «ΝΑΤΟ», τότε η σύνθετη και αναζητούμενη ονομασία υπάρχει, ήδη από 25 ετών, καταχωρημένη, δηλωμένη και αναγνωρισμένη στην πράξη και καθημερινότητα στο διαδίκτυο και με πολυθαυμαστής αλήθειας ονομασία στην διεθνή αγγλική γλώσσα, ως «NOMACEDONIA»! Αυτή η αληθής και κόσμια ονομασία τα λέγει όλα, με λυμένο ήδη το δικό μας και όχι δικό σου πρόβλημα. Έτσι είναι και θα παραμείνει αιωνίως «γραμμένο» στις μνήμες και αντιλήψεις έντιμων και σοβαρών ανθρώπων επί γης.

       Ας την καταχωρήσουν έτσι και στον ΟΗΕ και στο ΝΑΤΟ  και παντού για να την «χαίρονται», αν προλάβουν βέβαια, επειδή είναι βέβαιο ότι αμέσως θα αυτοδιαλυθεί «εις τα εξ ων συνετέθη» συγκολλητικώς.

       Είτε όμως την καταχωρήσουν έτσι ή διαφορετικά, απλά ή συνθετικά, θα παραμένει πάντα και μονίμως  «NOMACEDONIA», δηλαδή Μη-Μακεδονία, κατά το αρχαιοελληνικό ΜΗΚΥΒΕΡΝΑ της Χαλκιδικής, όπου κυβερνούσε η διπλανή της Όλυνθος.

       Και «σκασίλα» μας αν δεχθούν ή όχι, την μία και μόνη Αλήθεια για την Ελλάδα, της μίας και μόνης τρισένδοξης Μακεδονίας της, οι κάθε είδους και μορφής Αρκουδόλυκοι ή παραπλανημένοι και ανίδεοι ή παριστάνοντες τον μέγα ηλίθιο ή όσοι είναι πράγματι ηλίθιοι. Τους ευχαριστούμε όμως όλους τους ομοίους σου, ακόμη και εσένα, για τις συνεχείς προσπάθειές τους να επαγρυπνούμε και να προστατεύουμε το πορτοφόλι με την ταυτότητα και το όνομά μας, φτύνοντάς σας συνεχώς. Κατάπτυστοι θα είσθε αιωνίως.

       Πράγματι και ως συντριπτική πλειοψηφία των έντιμων και λογικών Ελλήνων, για το πορτοφόλι μας με την ταυτότητά μας και το συνολικό «είναι» μας (που είναι και λέγεται Μακεδονία) δεν συζητούμε και δεν δεχόμαστε κανέναν «σύνθετο μακρυχέρη» και «πορτοφολά» πίσω από το όνομα, ξένο και αστείο, δοτό και περαστικό, που είναι ή παριστάνει τον ηλίθιο.

       Διαφορετικά και αν ο «λαγός δεν κουνούσε την φτέρη του», δεν θα γνωρίζαμε ποιοι και πόσοι είναι οι «λαγοί» μεταξύ μας.

       Εσύ έντιμε και αδιάπλεκτε, Μακεδόνα και Έλληνα, ανεξάρτητα από τον φανερό πλέον «λαγό» που σε προδίδει αισχρά και κατάπτυστα ο σιχαμένος, θα παραδώσεις μήπως, μαζί με το δικό σου πορτοφόλι και το δικό μου και την δική μου ταυτότητα και Πατρίδα των προγόνων μου και προγόνων σου, που έχυσαν και το αίμα τους και έχασαν και την ζωή τους για αυτό το όνομα και την γλυκιά τους Πατρίδα, όπου «σαν τον ήλιο της, ήλιος αλλού δεν λάμπει»;

       Και να το θέλεις, όπως δεν το πιστεύω, να διαπράξεις αυτό το ασύλληπτο ΕΓΚΛΗΜΑ, αν βέβαια είσαι δοτός ή ηλίθιος, δεν θα μπορέσεις να το πετύχεις ποτέ, όπως δεν μπόρεσε ποτέ κανένας άλλος, όσο μεγάλος ή πονηρός ή ηλίθιος και αν ήταν.

       Αυτό το βεβαίωσε ο, πλέον αρμόδιος και στην πλέον κατάλληλη ώρα, Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Στεττίνιους με την παρακάτω επίσημη και υπ’ αριθμ.868014/26-12-1944 εγκύκλιό του προς κάθε φιλόδοξο και υποψήφιο Λωποδύτη, Ψεύτη και Απατεώνα του κόσμου:

       «Οποιαδήποτε αναφορά για “Μακεδονικό Έθνος”, για “Μακεδονική πατρώα γη” και για “Μακεδονική εθνική συνείδηση”, είναι δημαγωγία. Στόχο έχει επιθετικές βλέψεις κατά της Ελλάδος και οι ΗΠΑ θα λάβουν μέτρα εναντίον εκείνων που θα βοηθήσουν Γιουγκοσλαβία-Βουλγαρία στην δημιουργία Μακεδονικού ζητήματος».

      Τα γραπτά μένουν, κράζουν και τιμωρούν όλους τους ψεύτες και δημαγωγούς.

       Στείλτε τα στους αδίδακτους και παραπλανημένους λαούς του κόσμου και ιδιαίτερα στους βαθειά νυχτωμένους για το όνομα Μακεδονία πολίτες της Ελλάδας και των ΗΠΑ για να διερωτηθούν, όπως έχουν υποχρέωση από τα δημοκρατικά τους Ιδεώδη:

       Ποια μέτρα (π.χ Οικονομικά, Πολεμικά, Δικαστικά, Διαφωτιστικά, Κατακτητικά και όχι βέβαια ισοβίως και αιωνίως δήθεν «Παζαρευτικά») θα λάβουν οι ΗΠΑ για όλους τους άλλους και πρώτα κατά του εαυτού τους, αν οι ίδιοι δημιουργήσουν «Μακεδονικό» και «κατά της Ελλάδος», που ήδη το δημιούργησαν;

       Φαίνεται ότι η «λεπτομέρεια» αυτή διαφεύγει της μνήμης και υποχρέωσης μίας πλανητάρχου χώρας, που τώρα «τρελάθηκε», αλλά αργά ή γρήγορα θα «συνέλθει» εκ των πραγμάτων και θα ξαναθυμηθεί την Μακεδονική Ελλάδα και τον τότε Υπουργό Εξωτερικών της. Αυτό είναι Μονόδρομος, κατά την χιλιάδων ετών ροή των πραγμάτων, οπότε είναι βέβαιο το: «Οψόμεθα ες Φιλίππους»!

       Εξ αυτών, όμως, φαίνεται ότι, έγινες και εσύ, όποιος εσύ, μέγας ηλίθιος!

       Να χαίρεσαι την περικεφαλαία σου και τα κέρατά σου λοιπόν!

 ---------------------------------

        Τώρα αν θέλεις να δεις, ποιοι και τι είμαστε, έλα να μας δεις στα ΟΧΙ που βροντοφωνάζουμε ειρηνικά και παλλαϊκά κάθε φορά που χρειάζεται και επιβάλλεται να προστατεύσουμε τον τόπο και την πατρίδα μας, το όνομά μας και την ταυτότητά μας, κατά το συναίσθημά μας και τον πατριωτισμό μας.

       Δεν θα μας βρεις ποτέ και πουθενά αλλού οργανωμένους, επειδή εμείς παράγουμε για να ζήσουμε και δεν μας πληρώνει κανένας απολύτως για να ξεπουλούμε τον εαυτό μας και τον τόπο μας, όπως προφανώς συμβαίνει με σένα και τους ομοίους σου.

       Μας εκφράζουν και μας εκπροσωπούν όλα τα πατριωτικά Σωματεία και Οργανώσεις της Μακεδονικής Ελλάδας, που τα σεβόμαστε και τα τιμούμε για τον πατριωτισμό και τους Αγώνες τους, ένα μικρό των οποίων είναι και η Ένωση Ασφαλιστών Βορείου Ελλάδος-ΕΑΒΕ, ο Πρόεδρος της οποίας είναι ένας, κατά όνομα και ταυτότητα Μελάς, ζωντανή και υπαρκτή απόδειξη της νεότερης Ιστορίας μας, που δεν διδάχθηκες. Το ζωντανό βαπτιστικό του όνομα μας αρκεί. Ρώτησέ τον γιατί έχει, ως βαπτιστικό του, αυτό το όνομα και δεν λέγεται, ας πούμε, «Παπάρωφ» ή «α-Μάθιους», στο τηλ.6973555520.

 

 Θεσσαλονίκη, Ιανουάριος 2018

Joomla templates by a4joomla

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί Cookies συνεδρίας. Με τη χρήση της, και εφόσον τα Cookies γίνονται αποδεκτά σύμφωνα με τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας (browser), συμφωνείτε με τη χρήση αυτών των Cookies. Τα Cookies συνεδρίας είναι προσωρινά αρχεία Cookies τα οποία διαγράφονται όταν απενεργοποιείτε τον περιηγητή σας. Όταν τον επανεκκινήσετε και επισκεφτείτε εκ νέου τον ιστότοπο που δημιούργησε το cookie, o ιστότοπος θα σας αντιμετωπίσει σαν ένα νέο επισκέπτη. Πολιτική Cookies Κλείσιμο