Τα παιχνίδια με τις «Γερμανικές Αποζημιώσεις»

και η Αλήθεια των πραγμάτων

 

Επίκαιρο Άρθρο του Μελά Γιαννιώτη

Κάθε φορά που πρόκειται να εκραγεί το καζάνι της οργής του Έλληνα ανοίγουν οι εκτονωτικές βαλβίδες παραπλάνησης που λέγονται «Γερμανικές Αποζημιώσεις».

            Το παιχνίδι βρώμισε πλέον και δεν πείθει, ούτε εκτονώνει!

            Αντίθετα διογκώνεται η οργή και είναι δυνατόν να εκραγεί, με απρόβλεπτες συνέπειες.

Ποιοι και πώς εμπαίζουν τον Έλληνα πολίτη

Στο βιβλίο μου «Εξωγήινοι στα πορτοφόλια σας (σελ. 75 α’ έκδοσης Ιουλίου 2012 και 83 β’ έκδοσης, Ιανουαρίου 2013) δημοσιεύεται αναλυτικός πίνακας Δαπανών του ελληνικού κράτους επί Γερμανικής κατοχής από 1/5/1941 (στην Μακεδονία και Θεσσαλονίκη εισήλθαν οι Ναζί από τις αρχές Απριλίου 1941) μέχρι 31/12/1944, που χρειάσθηκε είκοσι χρόνια να συντάξει ο τότε Γενικός Γραμματέας του τότε αρμόδιου Υπουργείου Συντονισμού Ιωάννης Λαμπρούκος και παρέδωσε την Μελέτη του την 5/8/1974 στον τότε πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Καραμανλή, με το πραγματικά ασύλληπτο και αστρονομικό ποσό των 106.853.335.799.315.613 δραχμών!!!

            Πόσα είναι; Μπορείτε να τα διαβάσετε και να τα εννοήσετε;

            Είναι εκατόν έξι τετράκις εκατομμύρια, οκτακόσια πενήντα τρία τρισεκατομμύρια, τριακόσια τριάντα πέντε δισεκατομμύρια δραχμές και κάτι «ψιλά» υπόλοιπα, για τις συνήθεις «μίζες»!

            Στο ίδιο βιβλίο αποδίδονται, δια μετατροπής τους, σε ευρώ και είναι: «τριακόσια δεκατρία τρισεκατομμύρια, πεντακόσια ογδόντα δύο δισεκατομμύρια, επτακόσια ενενήντα δύο εκατομμύρια και κάτι «ψιλά» για τις ίδιες πάντα μίζες!!

            Εξ αυτών των ασύλληπτων δαπανών των Ελλήνων υπέρ των Γερμανών και Συντροφίας (κοινώς Σίας) κρατούν οι «Δανειστές» και οι «Τρόικές» τους τα «πεντακόσια ογδόντα δύο δισεκατομμύρια ευρώ» και τα «ψιλά» για τις απαραίτητες «μίζες» τους, οπότε οφείλουν να αποδώσουν σήμερα, εδώ και τώρα, στους Έλληνες πολίτες απευθείας και με διανομή κατά κεφαλή και ίσο μερίδιο σε όλους «τα τριακόσια δεκατρία τρισεκατομμύρια ευρώ», δηλαδή και περίπου, τριάντα ένα εκατομμύρια ευρώ σε κάθε Έλληνα πολίτη!! Έτσι απλά, καθαρά και δίκαια!!

Αν το πράξουν, όπως οφείλουν, μήπως θα υπάρχει ή μήπως υπήρξε άλλος πλουσιότερος λαός και χώρα στην Ιστορία του κόσμου και επί γης; Και σίγουρα θα ήταν αν δεν δεχόταν τις «επισκέψεις» των «σωτήρων και προστατών» του.

            Στο ελληνικό κράτος και στα ταμεία του θα αποδώσουν, έστω και με διαπραγματεύσεις, τους έντοκους τόκους, από το 1945 μέχρι σήμερα, που είναι άλλα τόσα, τουλάχιστον, όσο και αν τα «κουρέψουν»!!

            Όμως: Τα έχουν, μήπως, οι Γερμανοί και όλοι οι όπισθέν τους εντολείς και κερδοσκόποι της γης;

            Ασφαλώς δεν τα έχουν, διότι απλά τα «φάγανε όλοι μαζί» και έτσι έγιναν πλούσιοι και ισχυροί!!

            Δεν είναι δικά μου και της φαντασίας μου τα παραπάνω στοιχεία. Έλληνα ειδικού και αρμοδίου είναι και μάλιστα σε γνώση όλων των κυβερνήσεων από την κατοχή και μέχρι σήμερα!  

Όσο τρελά και απίστευτα σας φαίνονται όλα αυτά τα αληθή, άλλο τόσο τρελά και απίστευτα είναι όλα τα άλλα, επίσης αληθή της κλοπής, ληστείας, αρπαγής, καταστροφής μετά φόνων, φυλακίσεων, εμπρησμών, εξευτελισμών, «δανείων», φορολογιών, εξουσιών και πλήρους εξαθλίωσης του Έλληνα, μόνιμα και σταθερά, για να μη σηκώσει κεφάλι ποτέ και να μην διεκδικήσει τα δίκαιά του, τον τόπο του, την περιουσία του και την ελευθερία του!

            Αυτά αποκρύβουν έντεχνα και αυτός ο λόγος του παιχνιδιού με το «καρότο και το μαστίγιο» εκτονώσεως της οργής κάθε φορά που πρόκειται να εκραγεί το καζάνι παγκοσμίως και όχι μόνον πανελληνίως, με τις «Γερμανικές Αποζημιώσεις», με τις οποίες έχουν «φορτωμένους» και πολυπιεσμένους τους πολυδουλεμένους και πολυχρησιμοποιημένους Γερμανούς νικημένους τους οι «έντιμοι» και εμφανώς «αφανείς» Αφέντες της γης!

Οι απαράγραπτες Ιδιωτικές απαιτήσεις των Ελλήνων κατά Γερμανών

και εκάστοτε εντολέων τους

Πέραν των γνωστών Απαιτήσεων, δοτοί «Τελάληδες» και «Μεγάφωνα» κρύβουν και εξαπατούν, αισχρά και κατάπτυστα, τις υπαρκτές και απαράγραπτες ιδιωτικές-ατομικές απαιτήσεις, του κάθε Έλληνα πολίτη και από κάθε είδος αδικοπραξίας σε βάρος του, κατά των τότε «εμπόλεμων» και τώρα κοινού μεταλλαγμένου προσωπείου των αυτών και ίδιων τελικών «κλεπταποδόχων» εκ των κάθε φορά στημένων «πολέμων» των, ένας εκ των οποίων είναι ο τωρινός κλεφτο-οικονομικός.

Οι αυτοί και ίδιοι «κλεπταποδόχοι» κρύβουν και αποσιωπούν δολιότατα το γεγονός ότι μόνον τα ισχυρά «λόμπυ» Εβραίων της Αμερικής και μόλις προ ολίγων ετών, ανάγκασαν τον τώρα Ευρωζωνικό κοινό «άξονα» και ουσία διάδοχο του τότε Γερμανο-Δυτικού, μέχρι και Ανατολικού, να αποζημιώσει ιδιώτες εν ζωή ή κληρονόμους Εβραίους της διασποράς «δια παν αδίκημα» διαπραχθέν τότε και επί μεθοδικώς «στημένου» όποιου Χίτλερ τους.

            «Μπούρδες και κουραφέξαλα» συνεπώς τα περί παραγραφής, διαγραφής, συμψηφισμού και άλλα τέτοια παιδικά παραμύθια, που συνέχεια «πασάρουν» στους παραπλανημένους και άγρια εξαπατημένους Έλληνες, του δεκαπλασίως μεγαλύτερου Ολοκαυτώματος από εκείνο το πολυδιαφημιζόμενο των Εβραίων.

            Απείλησαν εξ Αμερικής, οι παντού και καλώς «τρυπωμένοι» Εβραίοι ότι θα οδηγήσουν στα Δικαστήρια τους Ευρω-Αξονικούς, ότι θα τους «κράξουν» διεθνώς και θα ονοματίσουν τις επιχειρήσεις τους με «επαίσχυντο παρελθόν» (συνεργάτες των Ναζιστών, εκμεταλλευτές κ.λπ.) και ιδιαίτερα τις βιομηχανίες, τράπεζες και ασφαλιστικές τους), με όπλο και ασπίδα το πολυπροβαλλόμενο και γονυπετώς μάλιστα υπηρετούμενο και από παράκλητους Έλληνες, «ταγούς ή τράγους» ολοκαύτωμά τους, με αποτέλεσμα να τους τα «πάρουν» χονδρά και «κολλαριστά», λίγο πριν εκδοθεί το «φίατ ή πέτσινο» ευρώ!! Αυτοί γνώριζαν τις εξελίξεις, όπως πάντα και πρόλαβαν να πάρουν εθνικο-κρατικό χρήμα από Ευρωπαίους.

Και δεν τα «πήραν» για «πολεμικές αποζημιώσεις και κρατικά δάνεια», αφού ούτε επίσημο κράτος είχαν τότε οι Εβραίοι (σήμερα Ισραηλίτες) και ούτε πολέμησαν τότε κανέναν «Άξονα» και κανέναν Αγγλο-Αμερικανό, της πάντα μίας και ίδιας… σούπας!

            Τα «πήραν» ιδιωτικά και ατομικά, είτε ως θύματα, είτε ως καταθέτες, είτε ως ασφαλισμένοι, είτε γενικά και αόριστα ως ζημιωθέντες! Δικαίως ή αδίκως, μπράβο τους, αφού έβαλαν «χέρι» σε μακρυχέρηδες!

            Εμείς όμως οι Έλληνες, ως ιδιώτες και άτομα (όχι κράτος και σύνολο), τι πήραμε, από τότε και μέχρι σήμερα, εκτός από φόρους, χαράτσια, εισφορές, ταπεινώσεις, ύβρεις και εξαθλιώσεις; Δείτε τα όλα αυτά με το επόμενο παράδειγμα, που είναι δεδομένο και αληθινό:

            Ποια «Δάνεια» λοιπόν οφείλω εγώ, ο συνεχώς απομυζούμενος πολίτης, αφού ούτε ποτέ έλαβα «μία» εξ αυτών, ούτε τα είδα, ούτε τα διαχειρίσθηκα και ούτε ποτέ εξουσιοδότησα κανέναν απολύτως να το πράξει «για λογαριασμό μου»! Πώς να δεχθώ ότι έφαγες και άρπαξες εσύ για… λογαριασμό μου; Και μήπως μπορώ εγώ να σου ζητήσω να πνιγείς εσύ για… λογαριασμό μου; Αυτά μόνον σε πρόβατα και ηλίθιους μπορούν να «πωληθούν»!

            Συνεπώς -και εδώ είναι η όλη ουσία- δεν εξουσιοδότησα απολύτως κανέναν να με εκπροσωπήσει και να ενεργήσει ούτε επί κοινών που θα μου χρεώσουν αιωνίως και ούτε για την καθαρά ιδιωτική μου περιουσία, που θα είχα σήμερα, αν δεν πυρπολούσε, μπροστά μου ένα αμούστακο και με κοντά παντελόνια Ναζάκι-Χιτλεράκι, την διώροφη πατρική μου οικία τον Ιούλιο του 1944.

            Μικρό παιδί 5 ετών τότε, έμεινα στον δρόμο χωρίς τίποτε απολύτως, ενώ η πείνα και οι στερήσεις ακόμη και των απαραίτητων προς επιβίωση, θέριζαν χιλιάδες ελληνικές οικογένειες και άλλες τόσες τα όπλα, τα βασανιστήρια και οι φυλακίσεις, απειλές, κλοπές και ληστείες αυτών των ανθρωπόμορφων κτηνών, που έκλεβαν και φυγάδευαν ακόμη και τις γαϊδούρες των εξαθλιωμένων χωρικών, για το τότε -και τώρα- πανάκριβο (100 ευρώ/κιλό)  γάλα τους, για βάση καλλυντικών, σε καιρό πολέμου, που δεν μπορούσαν να εννοήσουν και ούτε να αιτιολογήσουν οι απλοί χωρικοί της Μακεδονίας, όπου συνέβησαν αυτά τα, πραγματικά, ασύλληπτα και θηριώδη εγκλήματα.

            Ουδέποτε βέβαια παραιτήθηκα της νόμιμης και δικαιούμενης αποζημίωσής μου για το πατρικό μου αρχοντικό, που εκτιμώ με τους μέχρι τώρα τόκους σε 1.000.000 τουλάχιστον σημερινά ευρώ και τα απαιτώ από το σημερινό Γερμανικό κράτος της Ευρωζώνης και του Ευρώ, που καλά γνωρίζω ότι είναι ένα και το αυτό, της ίδιας πάντα «παρεούλας-σούπας τους».

            Αν τυχόν, εν αγνοία και χωρίς εξουσιοδότησή μου, κάποιος ή κάποιοι «κρατικοί» τα «παζάρεψαν και τα συμφώνησαν» με τους όποιους Γερμανούς υπαίτιους, τότε τα απαιτώ και από τους ίδιους και το κράτος, ακριβώς επειδή την ιδιοκτησία μου την διαχειρίζομαι και αποφασίζω εγώ και κανένας άλλος της όποιας «παρέας-σούπας»!

            Ίδιας και όμοιας περίπτωσης, με τα παραπάνω αληθή γεγονότα, δηλαδή δικαιούχοι ιδιωτικώς και ατομικώς από κάθε είδους αδικοπραξία των Γερμανών και αξονικών ή μη (όλοι τους διέπραξαν απερίγραπτες αδικοπραξίες σε βάρος αθώων και ανυπαίτιων Ελλήνων), είναι τουλάχιστον 5 εκατομμύρια Έλληνες, δικαιούχοι αποζημίωσης, απευθείας οι ίδιοι, ή εκ δικαιώματος κληρονομίας παθόντων και ζημιωθέντων γονέων και συγγενών τους.

            Επομένως κυρίες και κύριοι Μερκελικοί και λοιποί φαφλατάδες, «ρίξτε» εδώ και τώρα, άλλα πέντε τρις ευρώ, τουλάχιστον, για αποζημίωση Ιδιωτών Ελλήνων, επειδή κατά τις μεταξύ σας αρπαχτές και πριν τα μοιρασθείτε, αδικοπραγήσατε και ζημιώσατε άμαχους και ανυπεράσπιστους Ιδιώτες Έλληνες, εδώ στην Ελλάδα και όχι εκεί στις δικές σας χώρες, όπου εμείς οι Έλληνες ούτε εισβάλλαμε, ούτε σας κλέψαμε, ούτε σας φονεύσαμε και ούτε σας κάψαμε το σπίτι σας, για να μείνετε πεινασμένοι στους πέντε δρόμους.

            Εσείς όμως και όλοι σας, με απατηλό δήθεν πρόσχημα τον μεταξύ σας πόλεμο, διαπράξατε όλα αυτά τα κτηνώδη και πολύ χειρότερα, εδώ και στον τόπο μας, απρόκλητα και κτηνωδέστατα! Επομένως όχι απλά «επαίσχυντου παρελθόντος» -και παρόντος βέβαια- είσθε, αλλά κατάπτυστου και πολυκτηνώδους!

            Συνεχείς θα είναι οι αγωγές εναντίον σας και ατελείωτο θα είναι το δημόσιο-διεθνές «κράξιμό» σας! Φάσκελα και μούντζες θα έχετε από τους νοούντες Έλληνες και άλλους ομοίως παθόντες λαούς του κόσμου.

            Πληρώστε λοιπόν τις οφειλές σας άμεσα για να ελπίζετε σε κάποια αποκατάσταση της ανύπαρκτης υπόληψής σας, πριν εκραγεί το καζάνι της λαϊκής οργής, που αργά ή γρήγορα, δεν θα το αποφύγετε!

            Αυτό μας ενδιαφέρει και «σκασίλα» μας αν εσείς μας «γράφετε» και μας αγνοείτε όταν πρόκειται να επιστρέψετε τα κλεμμένα και οφειλόμενα, αλλά μας θυμόσαστε μόνον όταν πρόκειται να αυξήσετε τις μόνιμες αρπαχτές σας.

            Ομοίως «γραμμένους» σας έχουμε και τούτα τα γραφόμενά μας είναι για να εξεγερθεί ο Έλληνας Δικαιούχος και να ενεργήσει διεκδικητικά, επειδή «σφαίρα είναι και γυρίζει»! Στην Ιστορία των λαών είναι αποδεδειγμένο ότι έρχονται τα πάνω-κάτω! Ειδικά στην Γερμανία, με την αδύνατη μνήμη και την ισχυρή αλαζονεία της να χτυπά ήδη την πόρτα του «τρίτου γύρου», που μπορεί να είναι και τελικός, αφού οι δύο προηγούμενοι τίποτα δεν δίδαξαν.   

            Ο Έλληνας ποιητής και εκδότης της εφημερίδας «Ρωμιός» Γ. Σουρής τα πρόβλεψε και τα περιέγραψε, πριν από τους «γύρους» σας, όλα τα σημερινά αντιγραφικά σας τερτίπια με το, πάντα επίκαιρο, «φονικό» του:

            «Και ενώ αυτοί σε κλέβουνε, τον κλέφτη -δήθεν- γυρεύουνε»!

 

Θεσσαλονίκη, Απρίλιος 2013

Joomla templates by a4joomla

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί Cookies συνεδρίας. Με τη χρήση της, και εφόσον τα Cookies γίνονται αποδεκτά σύμφωνα με τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας (browser), συμφωνείτε με τη χρήση αυτών των Cookies. Τα Cookies συνεδρίας είναι προσωρινά αρχεία Cookies τα οποία διαγράφονται όταν απενεργοποιείτε τον περιηγητή σας. Όταν τον επανεκκινήσετε και επισκεφτείτε εκ νέου τον ιστότοπο που δημιούργησε το cookie, o ιστότοπος θα σας αντιμετωπίσει σαν ένα νέο επισκέπτη. Πολιτική Cookies Κλείσιμο